вівторок, 06 вересня 2022 20:01

Спецтема: Війна Росії проти України

"Дніпро весь трупами заповнений, ми в повній дупі": окупант в істериці розповів дружині про удари ЗСУ на Херсонщині

"Дніпро весь трупами заповнений, ми в повній дупі": окупант в істериці розповів дружині про удари ЗСУ на Херсонщині
Окупант в істериці розповів дружині про удари ЗСУ на Херсонщині. Фото: 24 канал

Військовий РФ розповів дружині про втрати на херсонському напрямку й про удари ЗСУ.

Перехоплену розмову оприлюднило Головне управління розвідки МО України в Telegram. Окупант поскаржився на HIMARS та їхню далекобійність.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "На**р мені твої бабки ср*лись – вези додому" – перехопили істерику учасника ОРДО

"Я сплю, зайчику, ти давно мені телефонуєш?" – спитав окупант

"Уже хвилин 40", – відповіла дружина.

"Я вже пів пачки сигарет викурив, блідий весь. У нас вже тут 300-ті є. Обійшли нас, поряд з нами ще пацани стояли, з Білогірська, зі 165-ї бригади. Уламками за***рило втретє, за**ись у нас... Під танк лягли, у танк все влучило. У пацанів там окопи, нічого не було, їх там за***ило в руки, ноги, комусь у спину", – розповідає окупант.

Дружина перепитала в нього, чи був прорив ЗСУ.

"Хаймарси бл**дь ї***чі. Вони далекобійні. І наш танк підбили також, поки не розповідають. Медики до нас приїхали, питають де і як, ну я кажу, он там метрів 200 від нас артилерія стоїть, їм по радіо наш комбат доповів, що до них приїхали за чотири кілометри", – каже окупант.

"Ваші повернулися вже?" – перепитала дружина військового.

"Не повернулися, просто медики приїхали до нас, цих 300-х забирати, і по радіо тут же доповіли, що там танк підбили також, теж потрібно забирати.

Окупант також розповів, що ЗСУ підбили російський винищувач.

"Винищувач наш полетів і не повернувся, схоже, збили його. До цього два прильоти було прямо по наведенню мого телефона. Я ж також не можу тут сидіти 40 хвилин і чекати, поки по голові щось не прилетить. Міна, ракета, чи "Точка-У" прямим наведенням. Пантоном перевозили 12 машин і прямо в "Урал" влучило. Всіх на**й розкидало, ця ї**ана Дон-ріка, Дніпро б*я, він весь заповнений трупами", – поскаржився військовий РФ.

Він також розповів, що всі мости українські захисники вже знищили.

"Всі мости роз***бали, Херсон-ху**он, все роз***бали, ми просто тут у повній дупі, тільки поромами можуть пересуватися пацани", – додав окупант.

Контрнаступ Збройних сил України відчутно погіршує матеріально-технічний потенціал противника і послаблює логістичні й адміністративні можливості Російської Федерації на тимчасово окупованому півдні.

Українські воїни точково б'ють по скупченню живої сили й техніки, командних центрах і вузлах матеріально-технічного забезпечення ворога.

Зараз ви читаєте новину «"Дніпро весь трупами заповнений, ми в повній дупі": окупант в істериці розповів дружині про удари ЗСУ на Херсонщині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі