середа, 04 листопада 2020 18:11

Чоловік і жінка виготовляли та збували наркотики

Чоловік і жінка виготовляли та збували наркотики
В Сумській області поліцейські завершили розслідування у справі щодо чоловіка і жінки яких затримали у червні 2020 року за виготовлення і збут психотропних речовин

У Сумській області поліція завершили розслідування в справі щодо чоловіка і жінки, яких затримали в червні 2020 року за виготовлення і збут психотропних речовин.

Правоохоронці провели обшуки і вилучили пакети з амфетаміном, прекурсори та лабораторне обладнання, яке спільники використовували для виготовлення наркотиків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Колишні міліціонери виготовляли та продавали наркотики

Поліцейські зібрали всі необхідні докази проти подружжя і вручили їм підозру за виробництво і збут наркотиків. Досудове розслідування завершено, обвинувальний акт скерували до суду. Чоловіку і жінці загрожує до 10 років позбавлення волі.

У Білій Церкві на Київщині викрили 4 зловмисників, які займалися збутом наркотичних і сильнодіючих лікарських засобів, зокрема, метадону, клофеліну, димедролу та соннату. До банди входив сімейний лікар.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік і жінка виготовляли та збували наркотики». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі