вівторок, 05 травня 2020 20:18

Читала думки: батько обезголовленої дівчинки розповів про стосунки з її матір'ю

Читала думки: батько обезголовленої дівчинки розповів про стосунки з її матір'ю
На Харківщині попрощалися із 13-річною Христиною П'яновою, яку вбили і обезголовили. У злочині підозрюють її матір, 38-річну Тетяну. Фото: ТСН

Батько обезголовленої під Харковом 13-річної Христини П'янової Віталій Пономаренко розповів, що стосунки з її матір'ю в нього так і не склалися.

Із Тетяною П'яновою він прожив менше року. Каже: Тетяна виганяла його з дому 4 рази. В якийсь момент чоловік і жінка вирішили знову зійтися, але цього так і не відбулося, повідомляє NewsRoom.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Двічі жертва": що кажуть про обезголовлену матір'ю 13-річну дівчинку

"Останній раз, коли я був з дитиною, Тетяна сказала, що доньку бачить наскрізь. Мовляв, мене обдурити неможливо, я в очі дивлюся – і бачу, хто чим дихає. Розповідала, що було якесь свято, вона прокинулася – і вже знала, про що дитина думає. Христина захотіла шоколадку і морозиво. Так вона вранці встала і купила, а дочка здивувалася, мовляв, звідки ти знаєш?" - згадує Віталій.

5 травня на Харківщині попрощалися із 13-річною Христиною П'яновою, яку вбили і обезголовили. У злочині підозрюють її матір, 38-річну Тетяну. Церемонія прощання пройшла на кладовищі в селищі Подвірки, де жила сім'я. Провести школярку в останню путь прийшли сусіди, а також друзі та вчителі Христини та батько Віталій Пономаренко.

Зараз ви читаєте новину «Читала думки: батько обезголовленої дівчинки розповів про стосунки з її матір'ю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі