четвер, 15 грудня 2011 16:51

Число жертв лікеру в Індії перевищило 120 осіб
12

Фото: Фото: Reuters

Понад 120 людей померли на сході Індії від отруєння підробленим спиртним, передає у четвер інформаційне агентство IANS з посиланням на офіційну інформацію місцевої влади.

Раніше повідомлялося про 102 загиблих.

За інформацією ЗМІ, близько 100 осіб продовжують залишатися в лікарнях штату Західна Бенгалія, стан багатьох як і раніше важкий. Число загиблих склало 121 людина.

Трагедія сталася після того, як понад 200 осіб випили вироблений кустарним способом алкоголь в дешевому закладі поряд із залізничною станцією Сангрампур в 50 кілометрах від столиці штату Західна Бенгалія міста Колката (Калькутта). У ніч на середу багато хто відчув себе погано. Перша смерть була зафіксована в середу рано вранці. Потім число жертв "паленого" спиртного стало стрімко рости.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 2-річна дівчинка отруїлася аспірином на Запоріжжі

Як повідомив пресі представник місцевого управління охорони здоров'я, причиною загибелі людей стало отруєння метилом. Більшість тих, хто отруївся - чорнороби, рикші, небагаті селяни.

За останньою інформацією, поліція вже заарештувала сім осіб, підозрюваних у виробництві і продажі контрафактного алкоголю в регіоні.

Влада оголосила, що сім'ї загиблих отримають матеріальну допомогу від уряду штату в розмірі 200 тисяч рупій (близько 4 тисяч доларів).

Головний міністр штату Західна Бенгалія Мамата Баннерджі заявила, що уряд штату бере під контроль розслідування цього інциденту. Вона також повідомила, що влада має намір зробити найжорсткіші заходи до виробників контрафактного спиртного.

В округ, де сталося масове отруєння, прибуло керівництво поліції штату. У регіон також направлена бригада лікарів з Колкати.

Розгніваний натовп місцевих жителів зруйнував і підпалив заклад, в якому отруїлися люди.

Зараз ви читаєте новину «Число жертв лікеру в Індії перевищило 120 осіб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі