Ексклюзиви
пʼятниця, 18 листопада 2011 17:18

На вулицях Ужгорода повно дохлих собак

На вулицях Ужгорода повно дохлих собак

На вулицях Ужгорода вкотре повно мертвих собак. У товаристві захисту безпритульних тварин підозрюють, що це справа рук комунальних служб міста.

Близько години тому подібну картину можна було спостерігати біля транспортного мосту на вулиці Шумній. Чорнява собака довго бігала повз автомобілі, що рухалися вулицею, затим вибігла на тротуар і почала кривитися в смертельних конвульсіях. Свідками цього стало кілька 10-річних школярів, які якраз поверталися з уроків додому. Діти спершу споглядали картину, затим почали сильно плакати. За кілька хвилин на місце приїхала голова товариства захисту тварин Віра Романова. Жінка на всяк випадок уже довгий час тримає спеціальні медикаменти, які знімають спазми у помираючої собаки і тварину вдається врятувати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мешканку Миколаєва загризли бездомні собаки

"Отруєння собак почалося ще минулого тижня, - розповіла Віра Романова. – Біля ринку по вулиці Загорській минулої суботи отруїли кількох дорослих собак. Такі ж випадки є й у інших мікрорайонах міста".

У мерії від отруєння собак відхрещуються.

"Міська влада не причетна до отруєння, - сказала прес-секретар ужгородського міського голови Алла Хаятова. – Були випадки, коли до нас телефонували городяни і погрожували, що труїтимуть собак. Це все робить населення".

За словами ветеринарного лікаря Дмитра Дацюка, до собак застосовують сильні спазмальгетики, за рахунок котрих йде перенапруження м'язів і тварина подихає.

Зараз ви читаєте новину «На вулицях Ужгорода повно дохлих собак». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути