понеділок, 03 лютого 2014 17:54

"Беркут" пустив православний хрест на дрова - блогер

"Беркут" пустив православний хрест на дрова - блогер
Фото: nr2.ru

Бійці спецпідрозділу "Беркут" крадуть автомобільні покришки, які принесли кияни на вулицю Грушевського. Про це на своїй сторінці у "Фейсбуці" повідомила активістка Майдану Юлія Бабич.

"З розмови з передовиком з Тернополя Сашею дізналася про те, що наші чесно здобуті і з ризиком для життя доставлені на Грушевського шини краде "Беркут"! "Так...", - говорить спокійний і усміхнений Саша. - Повернешся на хвилинку, а один вже крадеться зверху за шиною... Ну, який президент, такий і "Беркут", - розповіла Юлія.

За словами дівчини, найжахливіше, що вона побачила, це ставлення силовиків до православних хрестів.

"Хреста, що священики залишили на нейтральній зоні, який я ще три ночі тому фотографувала, сьогодні не було... "А де хрест подівся, Саша?" - "Хрест?... Хрест "Беркут" вкрав... Це моя вина - я відійшов на хвилину руки погріти, повернувся, а він вже з хрестом назад біжить. Пішов хрест на дрова". Хрест пішов на дрова... Треба ще щось говорити", - підсумувала дівчина.

Зараз ви читаєте новину «"Беркут" пустив православний хрест на дрова - блогер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі