субота, 28 серпня 2021 21:17

6-річного хлопчика знайшли без вух і губи: що розповіли в поліції

6-річного хлопчика знайшли без вух і губи: що розповіли в поліції
На Черкащині слідчі зйнялися справою про скаліченого 6-річного хлопчика. Медики повідомили, що у дитини відірвані вуха, губа й частина статевого органу. Фото: 18000.com.ua

На Черкащині слідчі зайнялися справою про скаліченого 6-річного хлопчика.

Відкрили кримінальне провадження та призначили судово-медичну експертизу. Зараз проводиться перевірка, повідомтли у відділі комунікації обласної поліції.

"24 серпня до реанімаційного відділення Черкаської обласної дитячої лікарні доставили хлопчика 2014 року народження. Дитину госпіталізували з тілесними ушкодженнями. При огляді дитини експерти виявили забійну рану голови, ймовірно - від падіння. Крім того, виявили подряпини на кінцівках рук і ніг", - розповіли в поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 2-річну Вероніку Єсипенко закатували до смерті

Справу розслідують як тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження і залишення в небезпеці.

Батьки хлопчика знаходяться в Києві. Сім'я на обліку не перебуває.

Правоохоронці встановлюють всі обставини події.

У Черкасах в обласній дитячій лікарні рятують закатованого 6-річного хлопчика, з якого ймовірно кілька днів знущались люди. Дитина пережила справжнє пекло. На його тілі виявили ознаки тортур. У хлопчика відірвані вуха, немає нижньої губи, частини статевого органу.

Зараз ви читаєте новину «6-річного хлопчика знайшли без вух і губи: що розповіли в поліції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі