неділя, 13 серпня 2017 11:05

Помер актор кінофільму "Вулиці розбитих ліхтарів"

Помер актор кінофільму  "Вулиці розбитих ліхтарів"
Помер актор Віктор Смирнов, який зіграв понад 70 ролей в кіно Фото: http://24tv.ua

Помер актор петербурзького Александрінського театру Віктор Смирнов. Йому було 72 роки.

Протягом останніх років Віктор Смирнов боровся з серйозною хворобою, але не припиняв грати в театрі. Про це повідомили в прес-службі Александрінського театру.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Помер найстаріший чоловік у світі

"У ніч на 12 серпня, на 73-му році життя помер народний артист Росії Віктор Федорович Смирнов, - йдеться в повідомленні, - Артист залишався вірним служінню Александрінському театру і був незамінний у багатьох провідних виставах, його нові ролі ставали подіями театрального життя всієї російської сцени ".

Першою роботою на Александринскій сцені для Смирнова стала роль Пугачова в спектаклі "Капітанська дочка". Вона висунула його в число провідних майстрів театру.

Смирнов зіграв більше 70 ролей в кіно, в тому числі грав в таких фільмах, як "Борис Годунов" (1986), "Вулиці розбитих ліхтарів" (1998), "Агент національної безпеки - 2" (2000), "Майстер і Маргарита" (2005) і "Ліквідація" (2007). У 1992 році Смирнов удостоївся звання народного артиста Росії.

Музикант і художник Іван Денисенко не дожив до 34 років. Дідусем покійного був український художник Михайло Денисенко.

Зараз ви читаєте новину «Помер актор кінофільму "Вулиці розбитих ліхтарів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі