середа, 17 червня 2009 18:35

Банк "Причорномор"я" віддасть вклади за три роки

Один із 15 проблемних банків, "Причорномор"я", Нацбанк вирішив ліквідувати. Бо інвестора для нього не знайшли. НБУ вже відкликав ліцензію цієї установи на здійснення фінансових операцій.

2 червня "Причорномор"я" перевели в тимчасові учасники Фонду гарантування вкладів. Тепер і зовсім виключили його зі списку. Вкладникам, які відкрили в цьому банку депозити до 2 червня 2009-го, ФГВ має повернути до 150 тис. грн. Але у зв"язку з його ліквідацією виплата може розтягнутися на три роки.

Нині у списку учасників фонду 181 банк. Цього тижня до нього внесли "Діапазон-максимум банк". Ще три — "Надра банк", "Укрпромбанк" та "Національний кредит" — у списку тимчасових учасників. Тобто гарантія повернення вкладів поширюється тільки на давніх вкладників.

Перевірити, чи є банк у списку Фонду гарантування вкладів, можна за безкоштовним телефоном 8-800-308-10-80 або на сайті www.fg.org.ua.

Зараз ви читаєте новину «Банк "Причорномор"я" віддасть вклади за три роки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі