понеділок, 17 серпня 2009 10:23

Зварич судитиметься з газетою через "посівальника"

Зварич судитиметься з газетою через "посівальника"

Наприкінці минулого тижня газета "Високий Замок" отримала повістку з викликом до Франківського районного суду міста Львова. На видання подав позов "про захист честі та гідності"... екс-суддя Львівського апеляційного адміністративного суду Ігор Зварич.

Пан Зварич оцінив свою "честь і гідність" у 100 тисяч гривень. Половину суми, вказує він у позові, має виплатити газета, половину – журналіст публікації, яка не сподобалась колишньому судді.

Обурення Зварича викликав матеріал в одному з номерів газети за квітень - "Вершили правосуддя "за прейскурантом" Зварича".

"Людина, її честь і гідність визнаються в Україні найвищою соціальною цінністю", - нагадав газеті норми Конституції екс-суддя. Він категорично заперечив, що йому носили хабарі, і що це відображено на оперативних відеозаписах.

"Виключно образливим для мене є вживане в даній статті словосполучення "посівальник І. Зварич", - пожалівся в"язень СІЗО.

"Посівальником" або ще "колядником" Зварича охрестили в народі після його знаменної прес-конференції, на якій він доводив, що знайдені у суді кошти "посівали", освячуючи приміщення суду, якісь добрі люди...

Зараз ви читаєте новину «Зварич судитиметься з газетою через "посівальника"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі