четвер, 13 червня 2024 20:25

Зарплати від 70 тис. грн. ГУР запустив рекрутинг

В Україні стартувала рекрутингова кампанія до підрозділів Головного управління розвідки Міністерства оборони "Став плюс".

Про початок рекрутингу оголосив представник ГУР Андрій Юсов, повідомила LIGA.net.

Кандидати з необхідним переліком знань, навичок та досвіду мають реальну можливість стати працівником ГУР, сказав Юсов.

Автор: liga.net
  В Україні стартувала рекрутингова кампанія до підрозділів Головного управління розвідки
В Україні стартувала рекрутингова кампанія до підрозділів Головного управління розвідки

Представники спецслужби виокремили низку стандартів, яким має відповідати потенційний кандидат на проходження служби в українській розвідці.

За словами представників відомства, якщо йдеться про підрозділи активної дії, серед пріоритетів є: хороша фізична форма, витривалість, вміння орієнтуватися у стресових ситуаціях, а вік може становити від 18 до 40 років.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "А де я ще маю бути" - з'явився ролик про роботу у ЗСУ

Представник одного з підрозділів активних дій розвідки пояснив, що відомство пропонує рекрутам постійний розвиток, службу на умовах мобілізації або за контрактом, навчання, підготовку, а також – забезпечення найкращою амуніцією і сучасними зразками озброєння.

Також сказали про якісне медичне обслуговування і грошове забезпечення від 70 тис. грн.

У розвідці також шукають технічних спеціалістів, чиї знання допоможуть ще ефективніше нищити ворога.

"Ми дуже зацікавлені у спеціалістах технічних галузей. А також в операторах безпілотників різного типу - як таких, що вже є на озброєнні, так і новітніх зразків", - сказав представник відповідного підрозділу.

Потенційний кандидат має заповнити анкету, яку можна знайти на сайті ГУР у розділі "Кар'єра" та у розділі "військові вакансії" на рекрутинговій платформі Lobby-X.

До 22 рекрутингових центрів уже звернулося понад 6,6 тис. громадян, повідомив представник Міноборони з питань рекрутингу Олексій Бежевець.

У Києві відкрили перший рекрутинговий центр Сил спеціальних операцій ЗСУ.

Зараз ви читаєте новину «Зарплати від 70 тис. грн. ГУР запустив рекрутинг». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі