понеділок, 08 листопада 2021 00:28

Волинська область перейшла до "червоної" зони: список обмежень

Волинська область перейшла до "червоної" зони: список обмежень
Під забороною і проведення масових заходів, виключення лише спортивні заходи та матчі командних ігрових видів спорту без глядачів. Фото: Pexels

Волинська область опівночі 8 листопада опинилася у "червоній" зоні карантину. В цій зоні діють найбільш жорсткі карантинні обмеження.

У "червоній" зоні карантину забороняється робота:

- закладів громадського харчування (крім доставки та на винос);
- ТРЦ та інших розважальних закладів;
- закладів освіти, крім початкових шкіл та дитсадків;
- непродовольчих ринків та магазинів;
- спортзалів, басейнів та фітнес-центрів;
- закладів культури, крім культурних заповідників, проведення кіно- та відеозйомки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: МОЗ затвердив перелік професій, яким обов'язково потрібно вакцинуватися

Під забороною і проведення масових заходів, виключення лише спортивні заходи та матчі командних ігрових видів спорту без глядачів.

Якщо 100% працівників та відвідувачів закладів чи заходів будуть повністю вакциновані або матимуть негативний тест на коронавірус - обмеження не діють.

Крім того, обласна влада ввела обов'язковий COVID-сертифікат або негативний тест на коронавірус для проїзду у міському та внутрішньообласному транспорті. Однак нове правило не діє в Луцьку, бо місто відмовилося його вводити.

Без обмежень у "червоній" зоні карантину можуть працювати АЗС, банки, пошта, ветеринарні клініки та магазини, аптеки та продовольчі магазини.

В Україні з 8 листопада невакцинованих держслужбовців, а також працівників закладів освіти та дитячих садків без Covid-щеплень почнуть відсторонювати від роботи.

Зараз ви читаєте новину «Волинська область перейшла до "червоної" зони: список обмежень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі