пʼятниця, 02 серпня 2024 14:05

Вбивця Фаріон міг користуватися будиночком в лісі - суд арештував речі

Вбивця Фаріон міг користуватися будиночком в лісі - суд арештував речі
Поліція знайшла будиночок у лісі, яким міг користуватися вбивця Ірини Фаріон. Фото: sudreporter.org

У Львові правоохоронці знайшли дачний будиночок у лісі, яким міг користуватися підозрюваний у вбивстві громадської активістки Ірини Фаріон.

Галицький районний суд міста арештував речі, вилучені поліцією з дачного будинку в рамках розслідування вбивства. Про це йдеться у відповідній ухвалі суду.

Зазначається, що 21 липня, відпрацьовуючи шляхи підходу та відходу від місця події, у лісовій місцевості в урочищі Голоско в Шевченківському районі Львова, правоохоронці виявили дачний будиночок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мати підозрюваного у вбивстві Фаріон прокоментувала затримання сина

Правоохоронці припустили, що всередині можуть бути речі, якими користувався нападник, зокрема його одяг. Тому поліцейські проникли в будинок.

Там вони знайшли пластиковий посуд, матрац, дві подушки і покривало, попільничку з чотирма недопалками, пачку з-під сигарет "Мark". А також картонну коробку в якій була свічка, фольгу, два пластикові стакани та фрагмент паперу. Вилучили також сіре покривало, наволочку від подушки та простирадло золотистого кольору.

Зазначається, що будиночок розташований на ділянках городнього товариства "Малі Голоски".

19 липня, близько 19:30, невідомий вистрілив у Ірину Фаріон неподалік її дому у Львові, після чого втік. Мовознавицю госпіталізували з вогнепальним пораненням голови, вона померла у лікарні.

25 липня у Дніпрі за підозрою у вбивстві затримали 18-річного В'ячеслава Зінченка. Наступного дня суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою терміном на два місяці.

Зараз ви читаєте новину «Вбивця Фаріон міг користуватися будиночком в лісі - суд арештував речі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі