понеділок, 15 лютого 2010 18:49

В США знайшли найщасливіше місто

 В США знайшли найщасливіше місто

Найщасливіші і найбільш здорові америкаці живуть у Боулдері, штат Колорадо. До такого висновку прийшли укладачі рейтингу міст з дослідницької фірми Gallup. "Більшість з міст, що потрапили у верхню частину нашого списку, розташовані на заході, а більшість неблагополучних - на півдні", - зазначив керівник дослідження Ден Уіттерс.

Усього до рейтингу входять162 великих і середніх за величиною міста, а також міських агломерацій, оцінених за кількома показниками, у тому числі  за емоційним, фізичним та економічним станом жителів. У дослідженні, проведеному в 2009 році, взяли участь більше 353 тисяч жителів США. Останній рядок рейтингу зайняв муніципальний статистичний район на межі Західної Вірджинії, Кентуккі і Огайо.

Більшість міст, де люди найбільше високо оцінюють добробут власного життя, - дев"ять з першого десятку - місця розташування великих університетів, військових об"єктів або органів влади штатів. У Боулдері, який простягся біля підніжжя Скелястих гір, розташований головний кампус найбільшого в штаті Університету Колорадо.

Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину « В США знайшли найщасливіше місто». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі