субота, 18 травня 2013 09:23

На Черкащині даішники зупиняють та перевіряють всі автобуси, що рухаються на Київ

Сьогодні о 8.07 у Черкасах при виїзді на дамбу мікроавтобус з 8 активістами — членами Всеукраїнського об'єднання ветеранів - зупинили працівники ДАІ. Про це повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

Автор: Фото: Інна Іщук
 

Офіційна причина зупинка — перевірка нелегальних перевезень. Автобус супроводжує машина черкаського опозиціонера Миколи Булатецького разом з Леонідом Даценком — кандидати у проблемних округах.

Під час зупинки даішник записав номер мікроавтобуса, кількість пасажирів. У нього вже був складений список з 7 транспортними засобами.

Даценко вийшов до даішниками із запитанням, чому їх зупинили, і почав кричати, мовляв, що то не перевірка нелегальних перевезень, а вказівка губернатора Тулуба.

Автор: Фото: Інна Іщук
 

За мікроавтобусом їхав рейсовий автобус "Чигирин-Київ," його теж зупинили.

Нагадаємо, зараз у Черкасах скасували всі автобусні рейси на Київ. За неофіційним повідомленням, вночі о 3-й годині ночі з Черкас з площі Дружби народів на вирушили на Київ 10 автобусів з прихильниками Партії регіонів.

Зараз мікроавтобус з активістами Всеукраїнського об'єднання ветеранів вже у Київській області.

Зараз ви читаєте новину «На Черкащині даішники зупиняють та перевіряють всі автобуси, що рухаються на Київ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі