пʼятниця, 03 липня 2009 12:35

В Афінах анархісти підірвали три бомби

В Афінах анархісти підірвали три бомби

За минулу добу в Афінах вибухнули три саморобні пристрої, повідомляє 3 липня AFP. Поліція підозрює, що за вибухами стоять угрупування анархістів.

Одна саморобна бомба була закладена 2 липня під автомобіль Панагіотіса Пікрамменоса (PanagiotisPikrammenos), який напередодні очолив грецький верховний суд.

Вибуховий пристрій був зроблений з чотирьох каністр для бензину. Машина була серйозно пошкоджена, але ні суддя, ні перехожі не постраждали.

Другий пристрій вибухнув біля будівлі державного інституту з проблем міграційної політики (IMEPO). В результаті цього вибуху також ніхто не постраждав.

Третій вибух відбувся між будівлею податкової інспекції і "Макдональдсом" в центрі Афін рано вранці у п"ятницю. Він привів до серйозних руйнувань, уточнюють джерела Associated Press в місцевій поліції.

Про постраждалих не повідомляється, проте відомо, що незадовго до вибуху в дві афінські щоденні газети надійшли анонімні дзвінки з попередженнями.

Нагадаємо, що в грудні 2008 року в Греції та інших афінських містах декілька днів триватимуть масові безлади, які почалися після вбивства поліцейськими підлітка-анархіста, який напав на патруль.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «В Афінах анархісти підірвали три бомби». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі