вівторок, 14 березня 2023 06:01

У житті цих двох знаків розпочнеться найбільш вдалий період – гороскоп на 14 березня

У житті цих двох знаків розпочнеться найбільш вдалий період – гороскоп на 14 березня
У Дів та Терезів мало що вдаватиметься без проблем. Підкоріться обставинам і прислухайтеся до підказок долі. Фото: pixabay.com

14 березня – день, наповнений успіхом та пригодами. Несміливі раптом стануть відважними та рішучими. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Женіть геть погані думки, - говорить астрологиня. – Попереду особливий час перемог. Відкриєте у собі одразу кілька талантів: хтось навчиться малювати, у когось проявляться математичні здібності. Щоб розслабитися, ввечері розв'яжіть кілька задач на логіку чи зіграйте у настільну гру з сім'єю. Незабаром розпочнеться найвдаліший період у житті Левів і Стрільців. У Дів та Терезів мало що вдаватиметься без проблем. Підкоріться обставинам і прислухайтеся до підказок долі. Легко із будь-якими труднощами впораються Скорпіони і Близнюки".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Емоційно складний день. Не поспішайте знайомитися з новими людьми. Гарно придивіться до них спочатку. Намагайтеся нікого не ображати. Наживете собі ворога. Новачкам буде особливо складно в новому колективі.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Бракуватиме терпіння. Люди будуть прагнути швидких результатів. Не поспішайте діяти. Добре обдумуйте свої плани. Щоб не довелося двічі робити те саме. Частіше виникатимуть проблеми з системою травлення. Не змінюйте звичного режиму харчування. Пийте більше води.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Шукайте компромісів. Поступайтеся там, де це можливо. Таланитиме художникам і скульпторам, дизайнерам і кулінарам. Цього дня народжуватимуться шедеври. Можна розпочинати ремонтні роботи або будівництво. Справа рухатиметься швидко.

Рак (22 червня – 22 липня)

Виникатимуть проблеми з пам'яттю. Користуйтеся записниками. Триває кризовий період у людей творчих професій. Нові ідеї виявляться невдалими. Зробіть паузу. Займіться чимось іншим. Особливо невдалим цей день буде для жінок. Заручіться підтримкою близьких вам чоловіків.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Цього дня люди частіше будуть висловлювати незадоволення з найменшого приводу. Не бажано призначати важливі зустрічі. Домовитися про щось буде важко. Клопіт принесуть домашні улюбленці. Вони зіпсують взуття чи шпалери в квартирі.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Говоріть приємні речі близьким і просто випадковим перехожим. Уникайте спілкування з неприємними для вас людьми. Стримати негативні емоції буде важко. Ввечері відчуєте спокій і гармонію в душі. Гуляйте, милуйтеся краєвидами, годуйте птахів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україну йде потепління до +18°С, але є нюанс

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Запросіть коханих до кінотеатру. Разом відвідайте довгоочікувану прем'єру. Друзі ображатимуться, що ви не відповідаєте на їхні дзвінки. Знайдіть час, аби вислухати і поспівчувати.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Люди дивуватимуться вашим енциклопедичним знанням та чудовій інтуїції. Ви не втомлюєтеся дивувати та чарувати. Особливі зустрічі чекають на вас увечері. Поговоріть відверто з людиною, яка давно шукає контакту з вами.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Рідні нарікатимуть, що грошей обмаль. Не сваріться з ними через це. Обирати весняний одяг для дітей краще до обіду. На вихідних гаманець наповниться. Варто купувати мультиварки та хлібопічки. Придбайте зручний матрац. Забудете про біль у попереку.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Не гайте часу на побачення з людьми, яких недавно зустріли в соцмережі чи на сайті знайомств. Особлива зустріч трапиться вранці. На вашому порозі з'являться давні знайомі. Вони заставлять по іншому глянути на все, що відбувається навколо.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Намагатиметеся до всього ставитися із гумором. Оптимізм додаватиме сил. Вдалий час для ремонту авто. Хороші новини отримаєте від вчителів. Вони хвалитимуть ваших дітей.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Не помітите, як все навколо змінюватиме. Вам набридне стрибати в останній вагон. Хотітиметься спокою. Після роботи варто поїхати за місто і провести трохи часу серед природи. Це допоможе відновитися і набратися сил.

Астрологиня розповіла, хто досягне неймовірного успіху і відчує себе переможцем протягом тижня з 13 по 19 березня.

Зараз ви читаєте новину «У житті цих двох знаків розпочнеться найбільш вдалий період – гороскоп на 14 березня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі