субота, 25 серпня 2012 00:59

У жителя Нью-Йорка конфіскували три мільйони бджіл

У жителя Нью-Йорка конфіскували три мільйони бджіл
Конфісковані вулики. Кадр телеканалу ABC

У нью-йоркському районі Квінс була проведена операція по вилученню у жителя міста трьох мільйонів бджіл, яких чоловік тримав у себе вдома, пише NY Daily News. Тепер власнику незаконної пасіки загрожує штраф у розмірі двох тисяч доларів за кожен вулик - всього їх було виявлено 45 штук.

Як вдалося з'ясувати газеті, І Гін Чень почав займатися бджолами близько двох років тому. Він придбав вулик, а потім бджоли почали з великою швидкістю розмножуватися, і він уже не міг забезпечити їм належний догляд. Нещодавно Чень подзвонив в спілку бджолярів і попросив проконсультувати його.

Чень повідомив, що збирається продавати житло, і тому йому було необхідно вирішити питання з розміщенням бджіл. Кілька днів тому бджіл забрали поліцейські і співробітники товариства бджільництва. За словами фахівців, бджоли знаходяться не в кращій формі - житель Квінса забирав у них весь мед, і їм нічого не залишалося.

Нью-йоркцям дозволили тримати бджіл з 2010 року. Ніяких дозволів на бджільництво не потрібно, однак комах потрібно зареєструвати у відповідних органах. За самовільне бджільництво передбачений штраф.

Зараз ви читаєте новину «У жителя Нью-Йорка конфіскували три мільйони бджіл». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі