пʼятниця, 17 травня 2024 14:34

У столиці відбудеться фестиваль "РазомДіємо": якою буде програма

25 травня у Києві відбудеться "РазомДіємо" Fest в рамках Всеукраїнської комунікаційної кампанії щодо підтримки ЄС громадянського суспільства та незалежних ЗМІ в Україні.

Захід відбудеться 25 травня в Мистецькому Арсеналі (м. Київ, вул. Лаврська, 10-12). Відкриття о 13:00, повідомляють організатори.

Церемонію відкриття очолить посол ЄС в Україні Катаріна Матернова та віцепрем'єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Ольга Стефанішина.

Захід відбудеться в рамках відзначення Днів Європи в Україні в рамках всеукраїнської комунікаційної кампанії "Діємо разом. Разом ми – Європа", реалізований Представництвом Європейського Союзу в Україні.

Автор: facebook.com/EUDelegationUkraine
  25 травня у Києві відбудеться "РазомДіємо" Fest в рамках Всеукраїнської комунікаційної кампанії
25 травня у Києві відбудеться "РазомДіємо" Fest в рамках Всеукраїнської комунікаційної кампанії

"Кампанія, розпочата 3 травня, має на меті поінформувати українців про безпрецедентну та непохитну підтримку, яку ЄС надає Україні, зокрема організаціям громадянського суспільства та незалежним ЗМІ з перших днів повномасштабної війни. Ця допомога дозволила ОГС та ЗМІ захищати права людини, захищати інтереси соціально незахищених верств населення, посилювати громадський контроль та підзвітність органів державної влади та просувати реформи", - сказано в повідомленні.

На майданчику буде декілька тематичних інтерактивних зон та сцена для панельних дискусій за участю провідних експертів, громадських діячів та журналістів щодо ролі громадянського суспільства та ЗМІ у реформуванні України та її євроінтеграції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЄС розпочинає нову комунікаційну кампанію "Разом діємо. Разом ми - Європа"

У програмі заходу – показ фільму "89 днів" [Україна] та дискусія з його режисером Павлом Дорогим.

Також буде павільйон ЄС, алея ОГС, медіа-зона та спеціальна вулична виставка. Гості матимуть можливість долучитися до низки предметних тренінгів, пройти короткий курс медіаграмотності та протимінної безпеки, відвідати майстер-класи, сеанси арт-терапії, насолодитися арт-стеною та фотозоною, взяти участь у конкурсах та вікторинах, а також веселитися на дитячому майданчику.

У заході братимуть участь:

Міжнародна благодійна організація "Фонд Східна Європа"
Міжнародний фонд "Відродження"
Громадська організація "Ініціативний Центр сприяння активності та розвитку громадського почину "Єднання" (ІСАР "Єднання")
Благодійна організація "Мережа 100 відсотків життя Рівне"
Інститут економічних досліджень та політичних консультацій
Європейський фонд за демократію
Відкритий університет Майдану
Суспільне мовлення
(список учасників уточнюється).

Долучайтесь до заходів комунікаційної кампанії "Разом діємо. Разом ми - Європа" та слідкуйте за її заходами на сайті, а також сторінках Представництва ЄС в Україні у Facebook, Instagram та Twitter/Х.

Акредитація ЗМІ відкрита до 17:00 24 травня 2024 року: Тетяна Вороніна, [email protected] або за телефоном +38 067 501 11 83.

Зараз ви читаєте новину «У столиці відбудеться фестиваль "РазомДіємо": якою буде програма». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі