понеділок, 10 квітня 2023 06:00

У цих трьох знаків буде багато грошей та можливостей – гороскоп на 10 квітня

У цих трьох знаків буде багато грошей та можливостей – гороскоп на 10 квітня
Варто спробувати ще раз те, що не вдавалося раніше. Фото: pixabay.com

10 квітня – день оптимістів. Віра в перемогу допоможе подолати будь-які перепони. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Варто спробувати ще раз те, що не вдавалося раніше, - говорить астрологиня. – Беріть до своїх рук ініціативу на роботі. У Тельців, Раків і Скорпіонів стане багато грошей та можливостей. Скористайтеся нагодою більше заробити і використайте кожну годину для того, щоб більше пізнати і зрозуміти усе навколо. Вдало проходитимуть короткі відрядження. Але тривалі робочі візити не принесуть очікуваних результатів. Не відкладайте на кінець тижня найбільш значущі справи. Місяць спадає. Кожен наступний день буде менш ефективним за попередній".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Усе йде за планом. Отримаєте те, на що сподівалися. Не поспішайте хвалитися своїми успіхами. Поруч будуть ненадійні люди. Вони не опустять нагоди скористатися вашими досягненнями. Не дозволяйте собі флірт з колегами.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Грошовий потік збільшується. Не беріть на себе додаткових фінансових зобов'язань. Атмосфера вдома залежатиме від вас. Не опустіть шанс повернути у сім'ю романтичні стосунки. Турбуватимуть тривожні сни. Їм не варто довіряти.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Стережіться знайомих, які лізуть вам у душу. Зав'язані стосунки принесуть чимало неприємностей. Розмір зарплатні приємно здивує. Радьтеся з рідними, на що витрачати гроші.

Рак (22 червня – 22 липня)

Не варто зарікатися чи давати клятви. Їх важко буде дотриматися. Досить обманювати. Ризикуєте втратити довіру друзів. Якщо змінили свої погляди, зізнайтеся про це чесно. Хороший заробіток принесе вечір.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Дорогою на роботу зустрічатимуться люди, які намагатимуться пророкувати ваше майбутнє. Ігноруйте їхні передбачення і сподівайтеся на краще. Давно бажаєте змін. Робіть щось для того, аби світ довідався, наскільки ви талановиті.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Відстоюйте свої фінансові інтереси. Не дозволяйте себе ошукати. Не намагайтеся будь-що досягти жаданого. Доля застерігатиме від неприємностей. Утримайтеся від рекордів під час заняття у спортзалі. Ризикуєте зірвати спину.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: До кого липнутимуть гроші та цікаві посади – фінансовий гороскоп на квітень

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Удача супроводжуватиме у всіх починаннях. Маєте шанс витягти щасливий білет на іспиті. Легко буде здати на права. Але брати участь у лотереях не слід. Краще не повертати колишніх коханих. Це буде чергова неприємна пригода.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Розраховуйте на власні сили та можливості. Покластися не буде на кого. За працездатність і наполегливість вас добре винагородять. Відкладіть побачення. Справити враження на коханих не вдасться.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Зводити кінці з кінцями дедалі складніше. Витрати серйозно перевищуватимуть заробітки. Ви не бачитимете перспективи. Це пригнічуватиме. Задумайтеся, що вам заважає рухатися вперед. Зблизитися з людиною, яка вам подобається, вдасться увечері.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Ходитимете по колу. З чого почнеться ранок, тим і закінчиться вечір. Не час задирати носа і чекати, поки невдачі спіткають конкурентів. За кар'єрний ріст доведеться поборотися.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Багато хто побачить світло в кінці тунелю. Але зараз не час приймати ключові рішення і запускати нові ідеї в роботу. Багато читайте, розширюйте свій світогляд. Не дозволяйте ревнощам керувати вами.

Риби (21 лютого – 20 березня)

День видасться виснажливим. Вранці важко буде стати з ліжка. Друзі постійно втягуватимуть у пригоди, які часто закінчуватимуться плачевно. Зробіть щось приємне для своїх половинок. І не чекайте нічого взамін.

Тиждень з 10 по 16 квітня принесе у життя кожного українця чимало змін. Астрологиня назвала три знаки, чиє життя кардинально зміниться на краще.

Зараз ви читаєте новину «У цих трьох знаків буде багато грошей та можливостей – гороскоп на 10 квітня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі