середа, 05 квітня 2023 11:29

До кого липнутимуть гроші та цікаві посади – фінансовий гороскоп на квітень

До кого липнутимуть гроші та цікаві посади – фінансовий гороскоп на квітень
Таланитиме у торгівлі. Гарні заробітки отримають власники продуктових магазинів. Фото: pixabay.com

У квітні на вас чекають приємні сюрпризи і несподіванки. На деякий час забудете про проблеми з грішми. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Гаманець наповнюватиметься щотижня, – говорить астрологиня. Але класти кошти на депозит чи позичати не варто. Назад навряд чи повернуться. Не розслабляйтеся. Досягти ще більшого завадить лінь. Таланитиме у торгівлі. Гарні заробітки отримають власники продуктових магазинів. Щедрі гонорари чекають на репетиторів, премії виплатять лікарям та військовим. До Великодня оновіть інтер'єр в оселі, змінюйте імідж. Не забувайте про людей, яким завдячуєте своїми успіхами. Гроші липнутимуть до Тельців і Скорпіонів, Козерогів і Водоліїв. На вас чекають спокусливі пропозиції та цікаві посади".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Усе посаджене вами даватиме добрий урожай. Займайтеся фермерством і садівництвом. Це приноситиме гарні заробітки, а фізична праця допоможе розігнати песимістичні думки. Не вигадуйте собі діагнозів. На здоров'я скаржитися не доведеться.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Місяць виявиться щедрим на успіхи та перемоги. Гарні відносини з начальством допоможуть вам не тільки просунутися вгору кар'єрними сходами, але й втілити у життя плани, які виношували роками.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Відправляти резюме і йти на співбесіду краще до 15 квітня. Не залишайте без нагляду свої авто та оселю. На ваше майно зазіхнуть шахраї. Подбайте про сигналізацію та охорону.

Рак (22 червня – 22 липня)

Не сваріться з шефом. Знайти нову роботу буде не просто. До кінця року доведеться стояти на біржі праці. Вирушати на заробітки не час. Пропозиції будуть спокусливими, але не відповідатимуть дійсності.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Колеги багато що вирішуватимуть за вашою спиною. Тих, хто звик радитися, це дратуватиме. Не варто висувати претензії та погрожувати. Це вплине на ваш авторитет у колективі. Зачекайте до 10 квітня. Все зміниться на краще.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Життя поставить перед вибором: змінювати роботу чи залишатися на старому місці, укладати шлюб чи переїжджати до коханих без штампу у паспорті. Може зірватися давно запланована поїздка за кордон. Виникнуть проблеми з документами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Києві та області скоротять комендантську годину

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Будьте готові відмовитися від делікатесів і дорогих покупок. Повернуть частину боргів по зарплаті, але грошей все рівно не вистачатиме. Доведеться перенести ремонт та придбання новою техніки.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Добре вдаватиметься усе, за що візьметеся. Працьовиті і відчайдушні мають шанс швидко розбагатіти. Та бізнес з родичами починати не варто. Він розсварить вас остаточно.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Зачекайте з придбанням авто. Це може виявитися джерелом відтоку коштів. Не шкодуйте грошей на лікування. Гарний результат принесуть оздоровчі процедури у санаторії.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Маєте шанс знайти хорошу роботу з достойним заробітком. Не варто довіряти малознайомим людям і пускати їх у свій дім. Вони можуть виявитися шахраями.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Не шукайте пригод на свою голову. Не варто планувати переїзд за кордон чи починати будівництво. Це забере у вас багато сил і грошей. Робіть те, що умієте. Вашому професіоналізму не буде рівні.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Деякі речі давно слід виставите на продаж. Це дозволить вам позбутися зайвого одягу та техніки і заробити додаткові гроші. Наберіться терпіння. Після кількох місяців випробувань доля стане до вас щедрою.

В Україні пануватиме рання та тепла весна. Подекуди очікуються навіть аномальні температури.

Зараз ви читаєте новину «До кого липнутимуть гроші та цікаві посади – фінансовий гороскоп на квітень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі