пʼятниця, 17 червня 2011 18:49

"Свобода" зібрала аж 30 протестувальників проти тарифів Попова
14

Фото: Фото: Ростислав МИСЮКЕВИЧ

17 червня о 13-00 під стінами Київської міської держадміністрації "Свобода" провела акцію "Попов, оплати наші платіжки!". Виступали проти необґрунтованого зростання тарифів за час головування у КМДА Олександра Попова.

Організатори принесли з собою збільшені копії платіжок за комунальні послуги членів "Свободи" за березень 2010 та 2011 років. Їх вони закріпили на спинах та грудях активістів. Тарифи зросли вдвічі - в платіжці за минулий рік стоїть 397 гривень, за цей вже 708.

Заступник голови київської "Свободи" Андрія Іллєнка Юрко Ноєвий в своєму виступі зазначив:

"Зараз всі будинки Києва обклеєні оголошеннями, в яких КМДА вимагає укладати договори по обслуговуванню будинків з ЖЕК-ом. Тарифи, які прописані в цьому договорі, нічим не обґрунтовані. Просто ціни виросли майже вчетверо. Крім того, цей договір містить пункт, згідно якому жеківці разом з міліцією можуть в будь-який момент ввірватися до будь-якої квартири. Киян хочуть закабалити - вимагають підписувати договір, інакше, мовляв, будинок обслуговувати не будуть. Як у фільмі - "не будут брать - отключим свет". Невдоволення населення зростає. Сподіваюсь, воно переросте в революцію, в результаті якої проведуть люстрацію і назавжди відсторонять олігархів від влади".

На мітинг зібралося близько 30 людей. За годину акція закінчується.

Зараз ви читаєте новину «"Свобода" зібрала аж 30 протестувальників проти тарифів Попова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі