пʼятниця, 17 червня 2011 15:08

"Свободівці" критикували Попова у нього під вікнами за "рагулізм"

"Свободівці" критикували Попова у нього під вікнами за "рагулізм"

Сьогодні під стінами КМДА ВО Свобода організували акцію "Попов оплати наші платіжки". На грудях і спині учасників та організаторів акції були наклеєні збільшенні копії платіжних квитанції за комунальні послуги за березень 2010, і березень 2011 року. Платіжки належать членам ВО Свобода. Так на одній з них за березень 2010 р. - 397 грн, а за березень 2011 вже 708 грн.

Голова київської міської організації Андрій Іллєнко відзначив, що правління голови КМДА Олександра Попова не є легітимним, оскільки його ніхто не обирав.

"Попов працює проти киян. Тарифи, які нам нав'язують нічим не обґрунтовані. Я не знаю куди йдуть наші гроші. Може на на встановлення таких непотрібних табло. Користі від нього немає нікому. Краще вони встановили б в якомуся будинку ліфт, чи прибрали б територію навколо нього. А так наші гроші спрямовуються на такий от типовий рагулізм".

Один з організаторів акції Юрко Ноєвий критикує владу за те, що "Київ став найдорожчим для життя містом".

"Це зовсім не те місто про яке ми мріяли. Ми живемо в умовах олігархічної окупації. Непомірні апетити олігархів підказують їм, що треба грабувати і далі поки є така можливість. Зараз по всіх будинках у Києві висять об'яви, в яких КМДА вимагає від мешканців укладання договорів з ЖЕКами. Ці умови закабалять киян. Тарифи за послуги, які занесені у договори, нічим не обґрунтовані. Ціни просто підвищили майже у чотири рази. Також у договорі прописана норма, згідно якої працівники комунальних служб мають право вдиратися до квартир киян в будь-який момент".

Медик з Донеччини Лідія Чала каже, що раніше платила за комунпослуги 91 грн, а зараз не вкладається і у 200 грн.

"Крім того кожного місяця тарифи підіймають вгору. На 5-10 грн, але кожного місяця".

Зараз ви читаєте новину «"Свободівці" критикували Попова у нього під вікнами за "рагулізм"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі