середа, 06 липня 2011 18:09

Солдат знайшов на дорозі мільйон євро

Солдат знайшов на дорозі мільйон євро

41-річний військовослужбовець бундесверу знайшов і передав поліції три валізи з мільйоном євро, які співробітники інкасаторської фірми впустили з машини на автобані A7.

Про це повідомляється в прес-релізі поліції баварського Бад-Кіссинген.

Чоловік прийшов у поліцію вранці, 6 липня. Він розповів, що знайшов валізи в понеділок вранці на трасі і взяв із собою. Раніше в поліцію вже надійшли свідчення від очевидців, які підтверджують його свідчення.

Один зі свідків повідомив, що бачив, як з машини інкасаторів, що проїздила повз, на дорогу випали три валізи. Інший розповів, що помітив на трасі військову машину, водій якої щось вантажив в салон.

Нагадаємо, про втрату трьох валіз з мільйоном євро стало відомо в понеділок, 4 липня. Рано вранці інкасаторська машина виїхала з міста Обертульба і попрямувала на південь по автобану A7. Незабаром в кабіні пролунав сигнал, що одна з дверей відкрита.

Зупинившись, інкасатори виявили, що три валізи, вочевидь, вивалилися на дорогу. Вони негайно розвернулися і поїхали назад. Ретельні пошуки, до яких була залучена поліція, нічого не дали.

Правоохоронні органи звернулися до очевидців, що бачили інкасаторську машину чи знайшли валізи, з проханням заявити про себе.

Зараз ви читаєте новину «Солдат знайшов на дорозі мільйон євро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі