вівторок, 05 липня 2011 14:23

Німецькі інкасатори загубили мільйон євро

Німецькі інкасатори загубили мільйон євро

У Баварії інкасатори втратили під час перевезення три валізи. У них знаходилося в цілому близько мільйона євро.

За попередньою версією, у машини випадково відчинилися двері, й гроші випали на дорогу.

Інцидент стався в понеділок, 4 липня. Рано вранці інкасаторська машина виїхала з міста Обертульба і попрямувала на південь по автобану A7. Незабаром в кабіні пролунав сигнал, що одна з дверей відчинена. Машина розвернулася і поїхала назад - шукати пропажу.

Спершу інкасатори вирішили, що втратили тільки одну валізу з грошима. Але пізніше з'ясувалося, що через відчинені двері на дорогу вивалилися ще дві валізи. Ретельні пошуки, до яких була залучена поліція, поки не увінчалися успіхом. Валізи розміром 40 на 40 сантиметрів виявити не вдалося.

Правоохоронні органи звернулися до очевидців, що бачили інкасаторську машину чи знайшли валізи, з проханням заявити про себе в поліцію.

Водночас баварська поліція почала розслідування щодо двох співробітників інкасаторської фірми. За словами прес-секретаря поліції Карла-Хайнца Шмітта, не виключена кримінальна підгрунтя сталося.

Зараз ви читаєте новину «Німецькі інкасатори загубили мільйон євро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі