субота, 20 березня 2021 21:58

"Щодня продивляюся нові фото та відео з Надійкою і плачу" - волонтер просить допомоги на лікування дочки українського захисника

Автор: Фото надане Оленою Самойленко
  У 9-річної Надії Самойленко зі Знам'янки Кіровоградської області виявили саркому Юінга. На лікування, операцію і реабілітацію потрібно близько $250 тис.
У 9-річної Надії Самойленко зі Знам'янки Кіровоградської області виявили саркому Юінга. На лікування, операцію і реабілітацію потрібно близько $250 тис.

9-річна Надія Самойленко зі Знам'янки на Кіровоградщині перебуває в клініці Туреччини. У дівчинки виявили саркому Юінга. На лікування, операцію та реабілітацію потрібно близько $250 тис.

"Торік у квітні в Надійки почала боліти ліва нога, але причин не виявили. А в жовтні на спині появилася припухлість. Виявили саркому Юінга. Сказали, що операцію вже робити запізно. Нам погодилися допомогти в клініці Стамбулу. Проходимо лікування і є хороші для нас новини. Надійку погодились оперувати. Це дає шанс донечці вернутися до звичайного дитячого життя" - розповіла Gazeta.ua мати Олена Самойленко.

На все лікування потрібно близько $250 тис.

"Надійка доця нашого захисника Олега Самойленка. Він воював в складі 28 бригади, має інвалідність. Надійка стала для мене як рідна. Я щодня продивляюся нові фото та відео з нею і плачу. Але Надійка сильна і справиться. У березні їй виповнилося 10 років. Мама написала, що в Надійки було справжнє свято. Було багато дзвінків і повідомлень. Приїхало багато людей, був торт із кульками та подарунки. Очі Надійки горіли. Шепотіла мамі: "Ніби не хворію, все як раніше". Сподіваємося на добрі серця людей. Чекаємо Надійку додому здоровою і щасливою", - написала у Facebook волонтер із Кіровоградщини Тетяна Сила.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Седьмой год боремся за каждый сантиметр роста сыночка" - мать умоляет о помощи на лечение ребенка

Реквізити для допомоги:

карта Приватбанку: 5168 7427 3289 0201 (Самойленко Олена Віталіївна), її контакти: 0 (99) 712 5056.

Зараз ви читаєте новину «"Щодня продивляюся нові фото та відео з Надійкою і плачу" - волонтер просить допомоги на лікування дочки українського захисника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі