субота, 20 березня 2021 21:30

"Сьомий рік боремося за кожен сантиметр синочка" - мати благає допомогти з лікуванням дитини

Автор: Фото надане Альоною Смітюх
  11-річний Олександр Смітюх із Києва має рідкісне захворювання. Воно вимагає довготривалої гормональної терапії. На лікування в місяць потрібно $1 тис.
11-річний Олександр Смітюх із Києва має рідкісне захворювання. Воно вимагає довготривалої гормональної терапії. На лікування в місяць потрібно $1 тис.

11-річний Олександр Смітюх з Києва лікує гіпофізарний нанізм. Це рідкісне захворювання, яке піддається медикаментозному коригуванню та вимагає довготривалої гормональної терапії. На лікування в місяць потрібно $1 тис.

"Ми сьомий рік боремося за кожен сантиметр зросту мого синочка. Діагноз Саші поставили в п'ятирічному віці. В нього гіпофіз в головному мозку не виробляє свій гормон. Це призводить до затримки фізичного розвитку всього скелета і росту. Внаслідок чого в Саші значно зменшені в розмірах внутрішні органи. До 18 років йому потрібне безперервне гормональне лікування. Організм і внутрішні органи синочка будуть розвиватися пропорційно правильно і функціонувати як у здорової людини. У Саші є всі шанси жити здоровим та повноцінним життям. Таке захворювання мав відомий футболіст Ліонель Мессі. Саша теж займається футболом і має гарні успіхи.
У нас попереду ще 7 років лікування. На гормональні препарати щомісяця потрібно по тисячі доларів. З віком доза збільшуватиметься, відповідно і сума.
Самотужки наша родина не в змозі справитися. Я дуже вдячна усім, хто вже допоміг моїй дитині трошки підрости. І знову прошу людей допомогти встигнути виростити синочка повноцінним чоловіком, щоб він не залишився в дитячому тілі", - розповіла Gazeta.ua мати Альона Смітюх.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Я - руки і ноги донечки" - мати дитини з ДЦП просить допомоги на візок

Реквізити для допомоги:

карта Приватбанку: 4149 4991 3475 3654 або Монобанку: 5375 4141 2258 1274 (Смітюх Олена Сергіївна), контакти: 0 (63) 349 11 70.

Зараз ви читаєте новину «"Сьомий рік боремося за кожен сантиметр синочка" - мати благає допомогти з лікуванням дитини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі