вівторок, 19 листопада 2013 11:38

Снігопад, який триває другу добу, паралізував китайський Харбін

На Харбін, адміністративний центр провінції Хейлунцзян, Північно-Східний Китай, обрушився найсильніший за останні півстоліття снігопад, який не вщухає вже 60 годин. Стихія паралізувала місто - закриті всі школи і дитячі сади. На розчищення вулиць від снігу і льоду кинуті близько п'ятдесяти тисяч людей: місцеві жителі, поліція, пожежники, повідомляє ИТАР -ТАСС.

В результаті стихії в провінціях Хейлунцзян і Цзілінь в ДТП загинули чотири людини, ще семеро поранені. З перебоями працює аеропорт Харбіна, закрито більшість швидкісних доріг. У вівторок, 19 листопада, Державне метеорологічне управління КНР оголосило синій рівень небезпеки снігопадів (у Китаї рівні ранжуються кольорами, синій - найслабший).

Синоптики прогнозують продовження заметілі у східній частині провінції Хейлунцзян протягом найближчої доби. У середу в Харбіні очікується посилення опадів. Повідомляється, що снігопади тривають на всьому північному сході КНР.

Зараз ви читаєте новину «Снігопад, який триває другу добу, паралізував китайський Харбін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі