пʼятниця, 21 червня 2024 10:12

Шлях мали показати діти: на Закарпатті затримали чергову групу чоловіків, які хотіли переплисти Тису

Шлях мали показати діти: на Закарпатті затримали чергову групу чоловіків, які хотіли переплисти Тису
На Закарпатті затримали чоловіків, які хотіли незаконно перетнути кордон. Фото: dpsu.gov.ua

На Закарпатті прикордонний наряд відділу "Вилок" Мукачівського загону припинив чергову спробу переправлення через кордон групи з восьми чоловіків з різних регіонів України.

На порушників у кущах на березі Тиси чекали троє неповнолітніх, які мали дати їм човен та показати місце переправи. Про це повідомили у Держприкордонслужбі України.

За 450 метрів до кордону військовослужбовці зупинили автомобіль Mercedes Vito, у якому окрім водія, жителя Закарпаття, перебували восьмеро пасажирів. Двоє з них - закарпатці, ще двоє - жителі Полтавщини, двоє - з Київщини та двоє - з Харківської і Львівської областей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прикордонники посилили роботу. Ухилянти маскуються під туристів

Чоловіки планували незаконно потрапити в Угорщину. Скориставшись послугами переправників, кожен із них заплатив від $8 до $11 тис.

"У результаті подальших пошукових заходів, поблизу кордону, у чагарнику на березі Тиси прикордонники виявили трьох неповнолітніх хлопців з гумовим човном. Підлітки зізналися, що чекали на "клієнтів", яким мали віддати плавзасіб та показати, де знаходиться кордон", - йдеться у повідомленні.

Стосовно усіх затриманих склали протоколи про вчинені ними адмінправопорушення. Справи скеровано до суду.

Оперативники загону зараз ретельно вивчають деталі організації незаконного переправлення осіб через державний кордон та встановлюють коло причетних.

Прикордонники нещодавно затримали мешканця Одеси, який під виглядом літньої жінки хотів перетнути українсько-словацький кордон.

Чоловік був одягнутий у квітчасту хустку, окуляри, вбрання, мав картату сумку і намагався дістатися до кордону.

Зараз ви читаєте новину «Шлях мали показати діти: на Закарпатті затримали чергову групу чоловіків, які хотіли переплисти Тису». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі