четвер, 12 грудня 2013 13:39

Шлях Януковича - це персональна ізоляція - Кольцова

Шлях Януковича - це персональна ізоляція - Кольцова
Фото: lenta-ua.net

Співачка  та журналістка Олександра Кольцова переконана, що є кілька варіантів вирішення політичної кризи в країні.

Про це журналістка сказала в коментарі Gazeta.ua.

"Є кілька прогнозів щодо ситуації. Перший, закручування гайок. Частина суспільства не буде знати навіть правди, яка коїться. Але це буде дуже недалекоглядно. Другий, вони намагатимуться загравати і по-трохи будуть посилювати тиск, особливо на місцях. Але якщо вийде ще один мільйон, то цього їм вже не вдасться", - наголосила вона.

Окрім того, Кольцова додала: "Третій варіант - імітація поступок, коли вони перейменують угоду з Митним союзом, і підпишуть аналогічний договір, бо їм треба гроші. Тоді не зрозуміло, що вони робитимуть далі, коли вже весь світ знає, що нинішня українська влада злочинна. Шлях Януковича - це шлях до персональної ізоляції".

Водночас, за словами журналістки, четвертий варіант залежить від того, як поведе себе громадськість, "тому тут не варто навіть прогнозувати".

"Але зараз ситуація нестабільна, тому все залежить від того, наскільки люди натиснуть на корумпований апарат, вимагаючи справедливого розслідування справ. Тут не має бути напівзаходів", - зауважила співачка Олександра Кольцова.

Також, на її думку, ключові вимоги активістів не виконується через те, що зараз владу в країні захопили: "Силовики не збираються йти у відставку, бо в них немає такого психологічного механізму. Вони ж гопники і це для них неприпустима думка. Нині відбулось захоплення влади мафіозно-олігархічним кланом, і тому вони не розглядають жодних відставок".

В Києві 11 грудня "Беркут" спробував розігнати табір антиурядових протестів на Майдані Незалежності. Правоохоронні органи намагались розібрати барикади та наметове містечко, а пізніше взяти під контроль приміщення КМДА. Коли їм не вдалось досягти бажаного, довелось відступати.

Прем'єр-міністр Микола Азаров пояснив це розчищенням доріг, та заперечив застосування сили. Водночас, глава МВС Віталій Захарченко запевнив людей, що силового розгону протесту на Майдані не буде.

Зараз ви читаєте новину «Шлях Януковича - це персональна ізоляція - Кольцова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі