понеділок, 06 листопада 2023 13:30

Щаститиме на кожному кроці – кому цей тиждень обіцяє нереальні заробітки

Щаститиме на кожному кроці – кому цей тиждень обіцяє нереальні заробітки
Усе вдаватиметься з першого разу. Відчуєте себе переможцями. Фото: pixabay.com

Тиждень з 6 по 12 листопада – період високої працездатності та ефективності. Не витрачайте час на те, щоб справити враження на когось. Вас люблять таким, яким ви є. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Постійно переключатиметеся з однієї справи на іншу, тому переслідуватиме відчуття, що нічого не довели до кінця, - говорить астрологиня. – Насправді все вдаватиметься з першого разу. Відчуєте себе переможцями. На кожному кроці щаститиме Тельцям, Терезам і Водоліям. Цей тиждень обіцяє нереальні заробітки. Радійте успіхам коханих. Допоможіть їм відновитися та з новими силами взятися за справи, які раніше важко було зрушити з місця. Пийте більше води. Це покращить роботу внутрішніх органів та стан шкіри".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Вдалий час, аби підвищити рівень англійської та удосконалити професійні навички. Довіряти новим знайомим подробиці інтимного життя не варто. Цю інформацію незабаром використають проти вас.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Не вирушайте далеко від дому. Цінуйте особистий простір друзів та родичів. Не випитуйте у них те, чого розповідати не хочуть. Це період самозаглиблення. Читайте книги, ведіть щоденник. Заплануйте візит до психолога.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Непокоять тривожні сни. Прокидатиметеся втомленими. Дасться взнаки втома попереднього тижня. Не складеться діалог із сусідами. Від декого доведеться відгородитися високим парканом.

Рак (22 червня – 22 липня)

Не віддавайте людям у користування свої автомобілі та квартири. Їхнє недбале ставлення до ваших речей надовго підірве у вас довіру до друзів та знайомих. Розриватися між публічною діяльністю та особистим життям не слід. Визначте, що для вас найважливіше.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Вдалий час для ремонту авто, придбання смартфонів та ноутбуків. Ремонт у домі заплануйте на суботу. Приберіть на балконі та дачі. Перевірте справність котла та обігрівачів перед початком опалювального сезону.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Коли здійснюєте покупки, зважайте на їхню якість та функціональність. Відкладіть придбання престижних речей. Переплата за фірмовий знак чи марку не виправдає себе. Зателефонуйте літнім родичам. Підтримайте і дозвольте їм виговоритися.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стільки грошей вам і не снилося: ці три знаки стануть казково багатими

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Не обговорюйте з партнерами плани на майбутнє. Усе піде шкереберть. Свої ідеї тримайте при собі. Для серйозних розмов не настала ще слушна година.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Не шукайте пригод на свою голову. Зараз не варто щось кардинально змінювати у житті. Цей тиждень не годиться для купівлі авто, переїзду у нове помешкання. Вдалими будуть знайомства. Скористайтеся шансом знайти нових друзів. Серед них буде людина, до якої відчуєте особливу симпатію.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

З'являтися болі у різних частинах тіла. Не накручуйте себе. Причина — у нервовому виснаженні. Час взяти відпустку і добре відпочити.

Козоріг (22 грудня – 20 січня)

Грошей вдосталь, але з покупкою авто зачекайте. Кохані з головою зануряться у роботу. Не засиджуйтеся вдома. У приємному товаристві знайдете підтримку та розраду.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Гроші підуть до ваших рук. Не соромтеся демонструвати світу свої уміння. У ваших руках навіть найнудніша робота перетворюватиметься на цікаву і важливу. Змінюйте світ на краще, удосконалюйте власні таланти, насолоджуйтеся результататими своєї праці.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Вдалий час, аби запускати нові бізнес-ідеї у життя. Хтось придумає здавати в оренду генератори, комусь спаде на думку відкрити фірму з облаштування сонячних батарей.

Астрологиня зробила фінансовий прогноз на листопад і назвала знаки, які розбагатіють.

Зараз ви читаєте новину «Щаститиме на кожному кроці – кому цей тиждень обіцяє нереальні заробітки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі