неділя, 05 листопада 2023 08:15

Стільки грошей вам і не снилося: ці три знаки стануть казково багатими

Стільки грошей вам і не снилося: ці три знаки стануть казково багатими
Усе складатиметься добре у тих, хто вміє домовлятися й працювати в команді. Фото: pixabay.com

У вихідні 4-5 листопада оберігайте свій особистий простір від чужих вух та очей. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Ці вихідні будуть потребувати ваших рук і терпіння, - каже астрологиня. – Ламатимуться речі, накопичуватимуться дрібні справи, на які бракує рук і часу. Дім потребуватиме фінансових внесків. Не залишайте без нагляду увімкнені побутові прилади. Можливі аварійні ситуації. Усе складатиметься добре у тих, хто вміє домовлятися й працювати в команді. Заважатиме бажання наполягати на своєму. Зберігайте критичне мислення. Не кожна новина варта вашої уваги. У подорож або в гості краще відправитися в неділю. Субота – емоційно складний день. Бережіть очі від травм. По можливості дозвольте їм відпочити від смартфонів. Леви, Скорпіони і Водолії стануть казково багатими. Стільки грошей вам і не снилося. Користуйтеся кожною можливістю заявити світу про себе та свої таланти".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Вам постійно нагадуватимуть, що ви щось комусь винні. Треба буде переробити справи, які планували відкласти на потім. Можуть виникати проблеми з готівкою. Віддавайте перевагу безготівковим розрахункам. Це невдалий період для зміни гардеробу.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Прислухайтеся до своїх передчуттів. Так вбережете себе від неприємностей. Вас помічатимуть, підтримуватимуть і любитимуть. Можете причарувати кого завгодно. Повірте у свої сили. Вдалий день для знайомства.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Кохані будуть поруч у скрутну хвилину. Не опустіть можливості щиро розповісти про все, що вас непокоїть. Разом ви знайдете вихід із будь-якої ситуації. Не женіться за тим, що вдається важко. Краще синиця в руках, ніж журавель в небі.

Рак (22 червня – 22 липня)

Попрацюйте у ці вихідні. Варто докласти зусиль для покращення свого матеріального становища. Добра робота буде гідно оцінена. Доведіть коханим своє особливе ставлення до них. Навіть невеликий подарунок або знак уваги оживить ваші стосунки.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Стримуйте незадоволення. Ваше бурчання дратуватиме колег. Втішити намагатимуться кохані. Не сидіть на самоті. Сходіть разом у кінотеатр чи музей.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Проблеми накопичуватимуться одна за одною. Не вистачатиме грошей, може загубитися щось із речей, підводитиме автомобіль, ламатиметься техніка. Не панікуйте. Це скоро мине. Прийміть пропозицію нового підробітку. Гонорар за виконану роботу вас порадує.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кому вдасться розбагатіти і придбати власне житло – п'ять найуспішніших знаків цього тижня

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Не варто позичати комусь власні кошти. Боржники не поспішатимуть повертати позику. Зіпсуєте стосунки з людьми, яких любите і цінуєте. Не варто іти на побачення чи приймати у себе родичів. Спалахнуть конфлікти, які назрівали протягом кількох попередніх тижнів.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Вам таланитиме. Вставайте раніше, накопичуйте ідеї і плани та шукайте людей, із якими зумієте втілити їх у життя. Кишені наповняться. Не варто відмовляти собі у задоволенні. Віддайте борги, купіть речі, про які давно мріяли. Це вдалий час для витрат.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

У ваше життя повернуться події, про які хотіли забути. Дадуть про себе знати нерозв'язані конфлікти. Захочуть помститися люди, яким ви раніше дошкуляли. Будьте уважними. Не смітіть грошима. Робіть покупки за списком або відмовтеся від походу у магазин.

Козоріг (22 грудня – 20 січня)

Багато чого не вдаватиметься. Звідусіль надходитимуть невтішні новини. Емоційні гойдалки виснажуватимуть. Дозвольте собі хоча б у вихідні розслабитися і відчути себе щасливим.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Вам щаститиме. Надійдуть неочікувані прибутки. Знайдеться необхідний товар. І ціни на нього цілком задовольнятимуть. До вас прийде натхнення. Присвятіть себе творчості.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Використайте усі шанси покращити фінансове становище. Це час подарунків. Пропозицію обійняти керівну посаду розгляньте, але приймати не поспішайте. Будьте обережні під час спілкування з підлітками. Ризикуєте нажити собі ворогів. Не час вирушати на перше побачення. Партнер розчарує .

Астрологиня дала прогноз на 2024 рік і розповіла, як він вплине на руйнацію Росії.

Зараз ви читаєте новину «Стільки грошей вам і не снилося: ці три знаки стануть казково багатими». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі