неділя, 09 липня 2023 11:37

Розважалися під Алегрову: скандал із російською музикою зняли на відео у Запоріжжі

Розважалися під Алегрову: скандал із російською музикою зняли на відео у Запоріжжі
У Запоріжжі жінка посварилася із шанувальниками російської музики. Фото: скріншот

Черговий скандал з російською музикою розгорівся у Запоріжжі. На базі відпочинку "Куманьок" компанія розважалася під пісні російської співачки Ірини Алегрової, яка перебуває під санкціями через підтримку війни РФ проти Україні.

Зауваження шанувальникам путіністки зробила жінка, яка переїхала до Запоріжжя із тимчасово захоплених територій. Про це у Telegram повідомив офіцер Збройних сил України Анатолій Штефан з позивним "Штірліц".

"Ви знаєте, що у нас заборонена у місцях громадського відпочинку російська музика?" ‒ сказала жінка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Три дегенерати. Кисельов, Басков і Лепс хочуть платити за знищені "Леопарди"

У перепалку втрутились двоє чоловіків. Один назвався військовим і сказав, що в Україні "спілкуються російською мовою", заявив, що він "раждьон в СССР". Наприкінці у жінки силоміць відібрали телефон, на який вона знімала відео.

"Якщо вони реально виявляться військовими прошу особисто за них вибачення. Мені дуже соромно за них. На мою особисту думку, така мразота немає ніякого права носити військову форму і називати себе військовими. Військовий ‒ це захист, честь та гідність", ‒ написав Штефан.

Він також просить допомогти з ідентифікацією присутніх на відео шанувальників Алегрової.

В одному з нічних клубів Полтави в розпал війни молодь влаштувала танці під хіти російських виконавців. Інцидент спровокував скандал, а учасники вечірки заявили, що "втомилися від війни".

Верховна Рада заборонила відтворювати російську музику на українському телебаченні, радіо, в розважальних закладах, школах, громадському транспорті, готелях, ресторанах, кіно та в інших публічних просторах. Відповідний закон ухвалили 19 червня 2022 року.

Зараз ви читаєте новину «Розважалися під Алегрову: скандал із російською музикою зняли на відео у Запоріжжі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі