четвер, 09 лютого 2023 18:46

Спецтема: Війна Росії проти України

Російський наступ уже почався – Подоляк

Російський наступ уже почався – Подоляк
Росіяни штурмують на Донбасі. Фото: eastnews.ua

Новий масштабний наступ російської армії вже розпочався.

На Донбасі тривають масштабні бої, сказав радник глави Офіса президента Михайло Подоляк в ефірі національного телемарафону, передає Gazeta.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чи справді Росія починає новий наступ на сході ‒ у ГУР розповіли

"Коли всі очікували наступу, це і є той самий наступ, він вже почався", – сказав він.

Подоляк підкреслив, що наступ і не закінчувався. Росія певний час підсилює цей тиск кількістю людей, яких відправляє на смерть.

Російські окупанти можуть ухвалити рішення про проведення десантної операції на півдні або на півночі України. Ця операція стане самогубною. Про це заявив речник Головного управління воєнної розвідки Андрій Юсов.

Російські загарбники намагаються взяти під контроль усю територію Донецької та Луганської областей. Ворог зосереджує зусилля на ведені наступальних дій на Куп'янському, Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Новопавлівському напрямках. Намагається атакувати в районах Кремінної, Бахмута, Авдіївки, Опитного, Мар'їнки і Вугледара. Про це вранці 9 лютого повідомляє Генеральний штаб Збройних сил України.

Зараз ви читаєте новину «Російський наступ уже почався – Подоляк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі