четвер, 09 лютого 2023 08:39

Спецтема: Війна Росії проти України

Росіяни можуть ухвалити рішення про висадку десанту: ГУР назвало напрямки

Росіяни можуть ухвалити рішення про висадку десанту: ГУР назвало напрямки
Збройні сили України готуються до можливої висадки російського десанту. Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

Російські окупанти можуть ухвалити рішення про проведення десантної операції на півдні або на півночі України.

Ця операція стане самогубною. Про це заявив речник Головного управління воєнної розвідки Андрій Юсов в телемарафоні "Єдині новини" 9 лютого, передає Gazeta.ua.

"Якщо говоримо про класичну десантну операцію. Така загроза теж завжди присутня – або з білоруського напрямку, або морський десант, якщо ми говоримо про Одесу", – сказав Юсов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЗСУ показали, як відбиватимуть ворожий десант під Києвом – відео

Представник ГУР заявив, що росіяни можуть ухвалити рішення про десант.

"Таке рішення було б самогубним для рашистів. Такий десант буде дуже швидко знищено на території України. Так само як були колосальні втрати під час початку повномасштабного вторгнення в гостомельському аеропорту (Київська область. – Gazeta.ua ), коли українці завдали нищівних втрат загарбникам", – сказав Юсов.

У лютому торік лави повітряно-десантних військ Росії зазнали великих втрат під час спроби висадитися в Україні. Та, попри це, загроза повторної висадки ворожого десанту зберігається, вважає військовий експерт Олег Жданов.

Збройні сили України готуються до можливої висадки російського десанту на березі Чорного моря, заявив командувач військ Оперативного командування "Південь" генерал-майор Андрій Ковальчук.

Зараз ви читаєте новину «Росіяни можуть ухвалити рішення про висадку десанту: ГУР назвало напрямки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі