вівторок, 08 березня 2022 23:38

Спецтема: Війна Росії проти України

"Путін програв. За якийсь час піде на переговори" - Геращенко

"Путін програв. За якийсь час піде на переговори" - Геращенко
Антон Геращенко вважає, що Путін скоро сам захоче переговорів із Україною. ФОТО: зі сторінки Геращенка у фейсбуці

Путін вже програв, а Росія втратила суб'єктність. Президент РФ за якийсь час піде на переговори.

Нині ж російська армія уподібнилася нацистам, заявив в ефірі телемарафону радник міністр внутрішніх справ Антон Геращенко.

"Армію РФ обстрілює маршрути евакуаційних колон і мирних жителів. Однак зовсім скоро переговори будуть іншими, бо їх ініціює Путін", - заявив радник глави МВС.

Очільник Росії знає, що наші люди перебувають в оточенні та у підвалах.

"Крім Маріуполя, складна ситуація в передмістях Києва. Люди там вмирають страшною смертю без води, їжі та ліків. У Харкові ситуація більш-менш спокійна, місто не оточене. У Києві багато хто вже поїхав. Попереду боротьба, але Путін вже програв. Ми воюємо не тільки за весь світ, але і за Росію, яка стільки років в руках Путіна", - додав Геращенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Це більш смертельно" - НАТО не хоче аби з РФ воювали інші країни

24 лютого о 4:00 ранку Росія напала на Україну. Російські війська атакували державний кордон України з півночі, зі сходу та Криму. Бої та атаки тривають майже на всьому периметрі державного кордону та в багатьох містах.

Верховна Рада запровадила на території України воєнний стан. Президент Володимир Зеленський віддав наказ ЗСУ завдавати максимальних втрат російським загарбникам.

Зараз ви читаєте новину «"Путін програв. За якийсь час піде на переговори" - Геращенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі