субота, 03 червня 2017 09:44

Путін і Кадиров пов'язані кров'ю, тому на дно підуть разом - Осмаєв

Путін і Кадиров пов'язані кров'ю, тому на дно підуть разом - Осмаєв
Адам Осмаєв вважає "кадирівців" гіршими за будь-кого. Фото: MIGnews

Глава чечні Рамзан Кадиров є особистим бандитом російського президента Володимира Путіна. Якщо один упаде, потягне за собою іншого.

Про це сказав командир батальйону сил АТО імені Джохара Дудаєва Адам Осмаєв в інтерв'ю "Обозревателю" за кілька годин до замаху на його життя.

"Путін ріс і працював у середовищі ненависті, підібравши собі подібного опричника, який чинить свавілля на Кавказі. У тому числі і щодо сексуальних меншин. Це тільки одна з проблем, а насправді їх там набагато більше. Тому це такий його (Путіна. - Gazeta.ua) особистий бандит, який займається брудними справами, вбиває політичних опонентів і т.д. Це справжня банда, вони зав'язані кров'ю, тому прикривають один одного і на дно підуть разом", - вважає Осмаєв.

При цьому "кадирівців" він вважає зрадниками без будь-яких людських цінностей.

"Є окремі випадки їх присутності (на Донбасі. - Gazeta.ua), але масової участі "кадирівців" давно нема. Тому що їх вивели звідти ще на самому початку. Через те, що вони пересварилися з місцевими бандитами", - сказав Осмаєв.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Затримали чиновника, який видав документи нападнику на Осмаєва

1 червня у Києві на Подолі поранили росіянина Адама Осмаєва. Разом з дружиною Аміною Окуєвою вони є добровольцями АТО. У РФ Осмаєва звинувачують у замаху на президента Володимира Путіна.

Чоловік, який назвався іноземним журналістом, завчасно домовився з подружжям про зустріч. Коли вони сіли в автомобіль, невідомий дістав з коробки пістолет Глок і вистрілив у груди Адаму Осмаєву. У відповідь Аміна зі свого пістолета Макарова зробила декілька пострілів у стрілка.

Зараз ви читаєте новину «Путін і Кадиров пов'язані кров'ю, тому на дно підуть разом - Осмаєв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі