пʼятниця, 26 жовтня 2018 04:14

Онуфрій протистоятиме томосу з телеефіру

Онуфрій протистоятиме томосу з телеефіру
Митрополит УПЦ МП Онуфрій вестиме програму "Слово предстоятеля". Фото: УНІАН

Митрополит Української православної церкви Московського патріархату Онуфрій запускає щотижневе шоу "Слово предстоятеля" на телеканалі "Інтер".

Програму будуть транслювати кожної суботи о 8:30, вперше вона з'явиться на екранах 27 жовтня, пише інформаційно-просвітницький відділ УПЦ МП.

На сайті телеканалу повідомляється, що "у людей є потреба".

"Люди його чекають. У період, коли навколо багато спокус, сумнівів, людям хочеться знайти упевненість, заспокоїтися, почути те, що вони самі думають", - заявила керівник Inter Media Group Ганна Безлюдна.

Програма Онуфрія триватиме 10 хвилин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Непонятно шо" - митрополит Онуфрій прокоментував надання томосу

11 жовтня Синод Константинопольського патріархату вирішив продовжити процедуру надання Томосу про автокефалію Українській православній церкві. Також було ухвалено рішення про визнання Константинополем узурпації влади над Київською митрополією Москвою незаконним актом. Також синод вирішив зняти всі заборонні санкції РПЦ стосовно предстоятеля УПЦ КП Філарета та предстоятеля УАПЦ Макарія. Разом із тим Патріархія наголосила на неприпустимості майнових конфліктів і насильства у процесі творення помісної церкви в Україні.

15 жовтня, Російська православна церква заявила про розірвання відносин з Константинопольським патріархатом.

Зараз ви читаєте новину «Онуфрій протистоятиме томосу з телеефіру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі