неділя, 06 серпня 2023 12:40

"Олєнєгорскій гов*як" і "мама любіт носіть пєрєдачі" – найкращі меми тижня
20

Цього тижня користувачі соціальних мереж найбільше відреагували мемами на удар по російському десантному кораблю "Оленегорский горняк".

Також створили меми про атаку дронів на Москву, народного депутата Олександра Дубінського, до якого з обшуками прийшла Служба безпеки України і Державне бюро розслідувань, і на заяву голови парламентської фракції Давида Арахамії. Gazeta.ua зібрала найцікавіше.

ЗМІ повідомили, що по російському кораблю вдарив дрон, а спецоперацію у бухті Новоросійська провела СБУ і Військово-морські сили ЗСУ. Після цього "Оленегорский горняк" похилився.

Новоросійськ ‒ найбільший торговий порт півдня Російської Федерації, що в Краснодарському краї.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В СБУ офіційно прокоментували удари по російських кораблях

Позаторік Сполучені Штати Америки запровадили санкції проти Дубінського. Тоді у Вашинтгтоні заявили про "пов'язану з Росією мережі впливу".

Арахамія в одному з інтерв'ю заявив, що перебування нардепа від "Слуга народу" Богдана Торохтія у Болгарії не можна порівнювати з поїздкою іншого "слуги" Юрія Арістова на Мальдівські острови.

"Це не Арістов із Мальдівами", – сказав голова фракції про Торохтія, який за інфомацією ЗМІ був із дружиною у Болгарії торік в серпні.

Удар по російському десантному кораблю прокоментувало Міністерство оборони Великої Британії. Зображення судна, нахиленого під кутом 30-40 градусів, свідчать, що кілька водонепроникних відсіків були пробиті, сказали.

Після удару російський рубль впав до рівня березня минулого року.

Зараз ви читаєте новину «"Олєнєгорскій гов*як" і "мама любіт носіть пєрєдачі" – найкращі меми тижня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі