четвер, 03 серпня 2023 15:50

У "Слузі народу" пояснили, як їхній однофракцієць зміг погрітися в Болгарії під час війни

У "Слузі народу" пояснили, як їхній однофракцієць зміг погрітися в Болгарії під час війни
Торік у серпні "слуга народу" Богдан Торохтій був у Болгарії із дружиною, повідомили ЗМІ. Фотоколаж: Bihus.info

Перебування народного депутата від "Слуга народу" Богдана Торохтія у Болгарії не можна порівнювати з поїздкою Юрія Арістова на Мальдівські острови.

Торохтію виписали поїздку до Болгарії через судові процеси навколо дитини, і він її супроводжував. Про це заявив голова парламентської фракції "Слуга народу" Давид Арахамія в інтерв'ю "РБК-Україна".

"Тоді йому (Торохтію. – Gazeta.ua) було виписано відпустку (до Болгарії. – Gazeta.ua). На той час ще можна було так робити, і він поїхав за дитиною. Я тут не хотів би особливо вдаватися до деталей, але там були судові процеси навколо дитини, і він її супроводжував", – сказав Арахамія.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Слуга народу" не ходив на суди, його штрафували. А в кінці кримінальну справу закрили

Голова фракції заявив, що "це не Арістов із Мальдівами".

"Я розібрався. Так, це провина, але не так його, як його дружини, яка не є членом фракції. І, зрештою, Торохтій все одно понесе за це політичну відповідальність, якщо захоче ще раз кудись балотуватися", – сказав Арахамія.

У травні ЗМІ повідомили, що Торохтій використовує придбаний у березні 2023-го Mercedes-Benz EQS, який можна знайти у продажу за $197 851 або понад 7,3 млн грн. Також розповіли, що влітку минулого року "слуга" був із дружиною у Болгарії.

Також журналісти повідомили, що дружина Торохтія торік придбала квартиру і приміщення в Болгарії, у курортному місті Несебр. Також купила квартиру і паркомісце на Печерську у Києві.

Минулого тижня ЗМІ повідомили, що Арістов був у п'ятизірковому готелі Waldorf Astoria Maldives на Мальдівах.

27 липня Верховна Рада підтримала припинення повноважень Арістова. Того ж дня йому повідомили про підозру у внесенні завідомо неправдивих відомостей до офіційних документів.

Зараз ви читаєте новину «У "Слузі народу" пояснили, як їхній однофракцієць зміг погрітися в Болгарії під час війни». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі