середа, 17 червня 2009 13:05

Однорічний малюк дивом вижив після наїзду авто

Денис Токарський, 1 рік, із міста Костопіль Рівненської області дивом вижив після наїзду "жигулів". Минулого вівторка під колесами цієї автівки загинула його бабуся, 56-річна Галина Басюк, і велосипедистка Тетяна Білошицька, 49 років.

ВАЗ-2106 керував місцевий житель 50-річний Віталій Захожий. Чоловік був напідпитку. О 14.00 він їхав вул. Рівненською до центру Костополя.

Віталій стверджує, що в нього раптом запаморочилася голова. Напередодні він пив горілку, зранку похмелився.

- Серце прихопило, навколо - наче туман, - виправдовується чоловік. Він не впорався з керуванням, і "жигулі" вилетіли на зустрічну смугу.

Автомобіль на смерть збив Тетяну Білошицьку, яка їхала велосипедом. Вона працювала старшим оператором зв"язку в рівненській військовій частині.

- Вилетівши на тротуар, ВАЗ наїхав на жінку, яка везла свого внука у візку, - розповідає старший інспектор Світлана Марко з обласного управління Державтоінспекції. - Потім водій загальмував у паркан і зупинився.

Медсестра Галина Басюк гуляла з дитиною. Хлопчика врятувало лише те, що від удару він вилетів на асфальт. Дитячий візок розбило вщент.

- Малюка підхопив хтось із водіїв, що став свідком наїзду, - додає Марко. - Він відвіз хлопчика до лікарні.

Галина Іванівна о 21.00 того дня померла в реанімації. Перед смертю на кілька хвилин опритомніла, одразу запитала про внука.

Батьки вже забрали Дениса Токарського додому. Хлопчик забився, поранив голову та поперек.

Водія заарештували, тримають у райвідділі. Віталій Захожий працює начальником ремонтної майстерні автотранспортного підприємства в Костополі. Хоче вибачитися перед рідними загиблих.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Однорічний малюк дивом вижив після наїзду авто ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі