субота, 24 червня 2023 22:15

Спецтема: Війна Росії проти України

"Нічого ще не скінчилося": Гіркін прокоментував рішення Пригожина зупинити марш на Москву

"Нічого ще не скінчилося": Гіркін прокоментував рішення Пригожина зупинити марш на Москву
Терорист і міжнародний злочинець Ігор Гіркін (Стрєлков) виявився незадоволеним рішенням ватажка ПВК "Вагнер" Євгена Пригожина розгорнути колони своїх найманців на шляху до Москви. Фото: скріншот з відео

Терорист і міжнародний злочинець Ігор Гіркін (Стрєлков) виявився незадоволеним рішенням ватажка ПВК "Вагнер" Євгена Пригожина розгорнути колони своїх найманців на шляху до Москви.

Зокрема, він заявив, що не вірить ні в які "домовленості". Свою позицію з цього приводу він висловив у Telegram.

"Не вірю ні в які "домовленості". Сподіваюся помилитися. Як єдиний варіант – Пригожину пояснили, що прямо ось прямо зараз в мокре місце особисто його розітруть. І то не факт", – написав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ми розвертаємо свої колони" – Пригожин відмовився від маршу на Москву

Стрєлков зазначив, що було шість збитих бойових вертольотів (у тому числі два найцінніших вертольоти РЕБ, взагалі не озброєних) і один літак РеР (з екіпажем).

"За це "амністія", так... Сподіваюся – хоча б на цьому прикладі наша армія (і конкретно Повітряно-космічні сили) назавжди запам'ятають "творця Маршу справедливості". Але, думаю, нічого ще не скінчилося", – додав він.

У Росії засновник ПВК "Вагнер" Євген Пригожин 24 червня з групою своїх прибічників захопив у Ростові штаб південного воєнного округу. На прохання вивести бійців з території штабу він відповів відмовою, а тоді заявив, що "іде на Москву".

Російські Telegram-канали повідомили, що загони ПВК "Вагнер" увійшли до Воронежа і взяли під контроль військові об'єкти.

Російські війська отримали необхідний наказ щодо нейтралізації тих, хто "організував збройний заколот". Про це у відеозверненні заявив 24 червня російський президент Володимир Путін.

23 червня ватажок "вагнерівців" звинуватив Міноборони РФ у ракетному ударі по табору найманців. У пов'язаних із "вагнерівцям" Telegram-каналах з'явилося відео нібито з результатами обстрілу. На ньому кажуть, що це атакували не українці, а свої.

Зараз ви читаєте новину «"Нічого ще не скінчилося": Гіркін прокоментував рішення Пригожина зупинити марш на Москву». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі