понеділок, 12 листопада 2007 16:25

Названі 10 найсексуальніших росіянок (ФОТО)
7

Популярний чоловічий журнал MAXIM в листопадовому номері опублікував рейтинг найсексуальніших жінок Росії 2007 року. Перше місце в списку найгарячіших красунь дісталося солістці групи "ВІА Гра" Вєрі Брєжнєвій. Про це йдеться в прес-релізі журналу MAXIM.

Друге місце в рейтингу зайняла пишногруда экс-"блєстяща" Анна Семенович. Так, в суботу на Першому каналі був показаний день змагання, в якому Семенович вийшла на лід з пневмонією і температурою 39.

Третьою прийшла до фінішу Жанна Фріске, за якою божеволіють багато російських чоловіків. Нев"януча співачка регулярно фігурує в таблоїдах, викликаючи інтерес читачів.

У списку також опинилися актриса Олена Корікова (4-е місце), телеведуча Тетяна Арно (5-е місце), колишня "Міс Всесвіт" і ведуча телепередачі "На добраніч, малята" Оксана Федорова зайняла 8-у позицію.

Замикає гарячу десятку скандально відома телеведуча Маша Малиновська. У 2005 році вона потрапила в рейтинг найкрасивіших жінок світу за версією російської редакції журналу FHM. Ведуча "МУЗ-ТБ" зайняла 23-е місце в цьому рейтингу, випередивши навіть Памелу Андерсон.

"Багатьох, звичайно, цікавить, за якими, власне, параметрами редакція оцінювала номінанток. Я відповім: по суто об"єктивним, майже математичним. Звичайно, неможливо таку ефемерну субстанцію, як жіноча сексуальність, розкласти на складові і зміряти. Так думають деякі і - помиляються! Це іншим редакціям неможливо, а нашій - можливо", - сказав головний редактор MAXIM Олександр Маленков, коментуючи рейтинг.

Гаряча десятка найсексуальніших росіянок

1. Вєра Брєжнєва
2. Анна Семенович
3. Жанна Фріске
4. Олена Корікова
5. Тетяна Арно
6. Саті Казанова
7. Анна Седокова
8. Оксана Федорова
9. Аліна Кабаєва
10. Маша Малиновська

Зараз ви читаєте новину «Названі 10 найсексуальніших росіянок (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі