Ексклюзиви
четвер, 30 серпня 2007 17:44

Марію Шарапову визнали найпопулярнішою росіянкою

Автор: фото: reuters/Leon Neal
  Марія Шарапова на презентації автомобільної марки ”Ленд Ровер Фріландер”, яка обрала її своїм обличчям. Російська тенісистка заробляє 25 мільйонів доларів на рік. Тільки десята частина цих грошей дістається їй на корті. Решта прибутків — від реклами
Марія Шарапова на презентації автомобільної марки ”Ленд Ровер Фріландер”, яка обрала її своїм обличчям. Російська тенісистка заробляє 25 мільйонів доларів на рік. Тільки десята частина цих грошей дістається їй на корті. Решта прибутків — від реклами

Журнал "Форбс" опублікував рейтинг російських знаменитостей. Місця в ньому розподілялися за річними прибутками зірок, увагою до них преси та публіки з червня по липень 2007 року.

Очолила цей рейтинг 20-річна тенісистка Марія Шарапова. За рік вона заробила $25 млн. Десяту частину цієї суми складають її заробітки на тенісному корті. Інші  прибутки надходять від реклами різноманітних виробів — дезодорантів, косметичної продукції, мобільних телефонів, зубної пасти та офісної техніки. Тенісистка заснувала власний благодійний фонд і має статус посла доброї волі в Організації Об"єднаних Націй.

— Приємно перемагати не лише на корті. Але з критеріями визначення найкращих я не зовсім згодна, — каже Шарапова. — Як виміряти увагу преси та публіки? Кількість моїх появ на шпальтах газет та екранах телевізорів — не найголовніше в житті. Ніколи не підігравала ні журналістам, ні вболівальникам, завжди намагалася бути сама собою. Кажу все, що думаю.

Далі в рейтингу йдуть учасники розважальної програми "Камеді Клаб", які щороку заробляють $3,5 млн. Генеральний директор проекту Марат Тагіров каже, що кожний жарт його хлопці оцінюють у $600 тис.

Співак Діма Білан, 25 років, має $4,1 млн щорічно. У пресі регулярно з"являється інформація про його особисте життя. То співак начебто одружується з паризькою фотомоделлю Оленою Кулецькою, то його зроблять бісексуалом, який живе з 27-річним латвійцем.

Зараз ви читаєте новину «Марію Шарапову визнали найпопулярнішою росіянкою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути