четвер, 06 вересня 2007 12:33

Рейтинг найкрасивіших знаменитостей у віці (ФОТО)

Мішель Пфайфер

Голлівудська актриса Мішель Пфайфер названа найкрасивішою знаменитістю у віці.  49-річна зірка, що тричі номінувалася на "Оскар", зайняла перше місце в опитуванні, в ході якого читачам журналу OK! запропонували назвати знаменитість, яка з роками тільки покращала. Пфайфер місяць тому отримала власну зірку на голлівудській Алеї слави.

Синді Кроуфорд

Супермодель Синді Кроуфорд, яка в 41 рік знаходиться в прекрасній формі, зайняла другий рядок рейтингу, а зірка "Тринадцяти друзів Оушена" Елен Баркін опинилася на третій позиції.

Елен Баркін

60-річна номінантка на Оскар актриса Гленн Клоуз отримала четверте місце, обігнавши свою 45-річну колегу з "Відчайдушних домогосподарок" Марсію Крос.

Нагадаємо, що це не перше аналогічне опитування. Минулого року був опублікований список найсексуальніших актрис за 60. Тоді першу строчку рейтингу зайняла 61-річна британська актриса з російським корінням Хелен Міррен. Її справжнє ім"я Айлінія Лідія Міронофф. Міррен знялася за свою творчу кар"єру більш ніж в 40 фільмах.

Друге місце в рейтингу зайняла голлівудська актриса Голді Хоун, на третьому місці опинилася Шарлота Ремплінг, четвертою стала Сьюзан Сарендон, на п"ятому місці розташувалася 79-річна британська актриса Хонор Блекман.

На шостому місці рейтингу опинилася британська актриса Джоана Ламлі, потім слідують актриси Ванесса Редгрейв і Лорен Хаттон, Софі Лорен тільки дев"ята. Останнє місце в десятці займає американська співачка і актриса Деббі Херрі.

Зараз ви читаєте новину «Рейтинг найкрасивіших знаменитостей у віці (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі