пʼятниця, 11 березня 2022 05:56

Спецтема: Війна Росії проти України

Нацгвардієць "зняв" снайпера окупантів з кілометрової відстані

Нацгвардієць "зняв" снайпера окупантів з кілометрової відстані
Нацгвардієць знищив ворожого снайпера з відстані 1000 м. Фото:facebook.com/NGU

Миколаївський гвардієць кулеметним вогнем знищив ворожого снайпера з кілометрової відстані.

Про це повідомляє Національна гвардія України.

"На території одного із миколаївських підприємств неподалік передових позицій українських захисників було помічено ворожого снайпера, який вже не першу добу не давав спокою нашим бійцям. Влучним кулеметним вогнем один з гвардійців знищив стрілка, що знаходився на дистанції більше 1000 метрів", - йдеться у повідомленні.

Вчора бійці Миколаївської обласної варти викрили льожку - місце ворожого снайпера - неподалік міжнародного аеропорту, де велись бойові дії. Там знайдено переносний зенітно-ракетний комплекс та особисті речі.

Окупанти спробували захопити аеропорт у Миколаєві 7 березня, але українські захисники повернули контроль над над об'єктом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Байрактари і Стінгери "підсмажили" літаки і колони ворога - деталі

24 лютого о 4:00 ранку Росія напала на Україну. Російські війська атакували державний кордон України з півночі, зі сходу та Криму. Бої та атаки тривають майже на всьому периметрі державного кордону та в багатьох містах.

Верховна Рада запровадила на території України воєнний стан. Президент Володимир Зеленський віддав наказ ЗСУ завдавати максимальних втрат російським загарбникам.

1 березня Білорусь вступила у війну проти України. Її техніка незаконно перетнула український державний кордон.

Зараз ви читаєте новину «Нацгвардієць "зняв" снайпера окупантів з кілометрової відстані». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі