пʼятниця, 11 березня 2022 02:20

Спецтема: Війна Росії проти України

Байрактари і Стінгери "підсмажили" літаки і колони ворога - деталі

Байрактари і Стінгери "підсмажили" літаки і колони ворога - деталі
Штурмова авіація Повітряних Сил знищила колони техніки окупанта. Фото: myc.news

Протягом доби, 10 березня, бомбардувальна та штурмова авіація Повітряних Сил нанесли 10 уражень по повітряних цілях та знищили колони техніки росіян.

Про це повідомляє командування Повітряних сил.

"10 березня бомбардувальна та штурмова авіація Повітряних Сил, при вогневій підтримці вертольотів армійської авіації Сухопутних військ Збройних Сил України, завдала нищівного удару по двох великих колонах техніки російських фашистських окупантів. Попередньо, це цілий полк десантних військ РФ із повним комплектом техніки: танки, БМП, "Гради" та ін.", - йдеться у повідомленні.

Також уражено чотири повітряні цілі – попередньо, три штурмовики Су-25 окупантів та Су-34, який після ураження не долетів до власного аеродрому і впав на території РФ. Та щонайменше чотири повітряні цілі, переважно літаки Су-25.
Сухопутні війська на різних напрямках збили два штурмовика окупантів Су-25. Один із них – американським "Стінгером". Також є інформація про ураження десяти літаків російських фашистів, які бомбили мирні міста. Інформація буде уточнена та оприлюднена на офіційних джерелах.
Авіаційні безпілотні комплекси "Байрактар ТБ-2" 10 березня знищили ЗРК Бук М-1 та інші цілі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЗСУ ліквідували російського майора - подробиці

24 лютого о 4:00 ранку Росія напала на Україну. Російські війська атакували державний кордон України з півночі, зі сходу та Криму. Бої та атаки тривають майже на всьому периметрі державного кордону та в багатьох містах.

Верховна Рада запровадила на території України воєнний стан. Президент Володимир Зеленський віддав наказ ЗСУ завдавати максимальних втрат російським загарбникам.

1 березня Білорусь вступила у війну проти України. Її техніка незаконно перетнула український державний кордон.

Зараз ви читаєте новину «Байрактари і Стінгери "підсмажили" літаки і колони ворога - деталі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі