четвер, 17 березня 2022 16:08

Спецтема: Війна Росії проти України

На Закарпатті спіймали чоловіків, що переховувалися від мобілізації

На Закарпатті спіймали чоловіків, що переховувалися від мобілізації
Усі виявлені особи - чоловіки віком від 22 до 43 років, вихідці з південних та східних областей УкраїниФото: Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон

Учора військовослужбовці Чопського загону виявили в Ужгородському районі 15 чоловіків призовного віку. Вони переховувалися в готелях від мобілізації.

Дев'ятьох ймовірних ухилянтів правоохоронці виявили у ході перевірки готелів в межах ділянки відповідальності відділу "Великий Березний". Ще шестеро перебували у готелі в районі міста Чоп, пишуть у Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби України - Західний кордон.

Усі виявлені особи - чоловіки віком від 22 до 43 років, вихідці з південних та східних областей України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Обіцяють вірних друзів і незабутні враження: російські сайти з пошуку роботи вербують на війну

Працівники військкомату вручили всім повістки для постановки на військовий облік.

Мобілізованих, які не проходили військової служби, направляють для фахової підготовки до навчальних центрів (навчальних закладів). Після завершення якої, вони вибувають для комплектування підрозділів, що ведуть бойові дії. Про це повідомила заступниця міністра оборони Ганна Маляр. У Міністерстві роз'яснили деякі питання.

Зараз ви читаєте новину «На Закарпатті спіймали чоловіків, що переховувалися від мобілізації». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі