четвер, 10 червня 2010 18:30

На Вінниччині вибухнув газосклад

На Вінниччині вибухнув газосклад

У селищі Дашів Іллінецького району на Вінниччині в пункті продажу скрапленого газу стався вибух. З опіками ІІ-ІІІ степеню двох місцевих жителів доставили до опікового центру- повідомляє МНС.

Це трапилося 9 червня по вул. Леніна. У той момент, як працівниця пункту 42-річна Валентина Шабутенко продавала балон 41-річному Степану Миколюку.

"Чув, що Валентина перед тим, як продати, перевіряла балон. Підносила до нього сірника, чи не протікає. От і бахнуло. Та ще й так, аж дах зірвало! Шифер в різні боки порозлітався. Пожежі правда не було. А могли б зірватися всі балони, що там знаходилися!", - розповів місцевий житель, імені не назвав.

Пункт працює в селищі близько п'яти років на місці, де раніше торгували гасом. Нині філіал від фірми "Техногаз".

"Конкретних висновків давати не буду. Справу веде прокуратура. На скільки мені відомо, в дах влучила блискавка. У той день областю пройшовся сильний дощ. Не дотримання вимог безпеки з боку працівника не було.", - зауважив начальник відділу роздрібної торгівлі скрапленого газу компанії "Техногаз" Сергій Лєпілов.

Постраждалих від вибуху прооперували. Від коментарів вони відмовилися. Відомо, продавщиця отримала опіки близько 20% тіла. Покупцю сильно обпекло руки та ноги.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «На Вінниччині вибухнув газосклад». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі