четвер, 10 червня 2010 14:47

Меру Трускавця підкинули вибухівку

Меру Трускавця підкинули вибухівку

На подвір"я міського голови Трускавця Лева Грицака невідомі кинули вибухівку.

Як повідомило джерело в обласному управлінні міліції Львівщини, з відповідною заявою звернулася вчора, 9 червня, о 20.00 у Дрогобицький райвідділ міліції дружина міського голови Трускавця Галина Грицак.

За її словами, того дня о 04.10 на подвір"я їхнього будинку у селі Станиля Дрогобицького району невідомі кинули вибухівку, яка вибухнула, пошкодивши вікна у їх будинку, а також два вікна у будинку на сусідньому подвір"ї, який належить заступнику начальника Бориславської Державної податкової інспекції Петру Зворецькому.

Як зазначив співрозмовник агентства, внаслідок вибуху дружина мера, яка працює бухгалтером у трускавецькому санаторії "Карпати", не постраждала. А сам мер Трускавця Л.Грицак перебуває на відпочинку в Одеській області. Не постраждали і мешканці будинку, розташованого поруч.

У коментарі начальник Відділу зв"язків з громадськістю ГУ МВСУ у Львівській області Денис Харчук підтвердив інформацію щодо вибуху на подвір"ї будинку мера Трускавця.

Речник обласного управління міліції повідомив, що з місця події вилучено рештки невстановленого вибухового приладу, які передані на дослідження експертам, і лише після роботи слідчо-оперативної групи буде повідомлено деталі цієї події, а також можливі мотиви злочину.

УНІАН

Зараз ви читаєте новину «Меру Трускавця підкинули вибухівку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі